Новини
Хотели и хижи
boo.bg
Хотели и хижи
Новини


Къща Анди

Oбласт: Бургас
Населено място: Поморие
Адрес: ул. Шишман 14
Капацитет: 14 места
Цена на човек: от 12 до 15 лева
Телефон: (0596) 2-23-90, 0895 710 723
Email: antoaneta.karidova@abv.bg
още снимки »
TV
климатик
минибар/хлад
тераса
паркинг
Къща Анди - Поморие
update
« предищен Обекти в Поморие следващ »
Видян: 3667 пъти  
!ново добави коментар
Моля, пишете на кирилица. Всички коментари, които не са на кирилица, ще бъдат изтрити!
Име
Коментар
 
Въведи номера

коментари

Гост
16 Jul 2014 | 14:21
Не сме доволни от престоя си там. Хазяиката се казва Андриана.След като получи всички пари накуп в началото на престоя ни гостоприемството и изчезна. И постянно ни дебнеше и правеше забележки.Ако сте с дете това място не е за вас прави забележки и за най- дребните неща. Влиза в стаите въпреки че ни увери предварително че не го прави.Пуска хора на оглед в стаята ви докато ви няма при условие че вие все още не сте я освободили и има верятност да изчезне багажа ви. Има фалшива обява че кащата и има две звезди но това е лажа и тя го призна; няма кърпи, не сменя чершафите след седмата нощувка;прави забележка какво ще си готвите в студиото ако сте отседнали в студио въпреки че сте платили значителна сума за да ползвате кухненския бокс. Прави забележка че детето ни вдига шум и се чуствахме като затворници там. След като и направихме забележка за изброеното по горе и то в края на престоя ни тя ни обиди на българи, по касно разбрахме че е гъркиня.
Мариела
4 Sep 2012 | 15:58
Много чисто място, възхитена съм. Хазайката е мила и възпитана жена, не мога да повярвам, че коментарът по-долу се отнася за нея. Всичко необходимо има, бяхме в по-малка стая, но ни беше достатъчно за двама. Прекаархме си чудесно!
Kарловец
4 May 2012 | 11:45
Много приятно място за почивка,моренцето съвсем близо,удобства достатъчни и с хазайката не сме имали проблем.Пак ще посетим.
хахаха
16 Jul 2011 | 21:14
НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!! Хазайката е абсолютна безкруполна мошеничка. Изгонва ви насред почивката ако намери някой да и запълни дупката след вас. А вие сте си платили престоя. Между резервациите има дупки, които никой не иска да наеме - примерно 3 дена. Но се намира някой, който взима седмица запълваща дупката, а вас ви изритват. ТЯ СИ РЕШАВА колко пари да ви върне и ако не сте съгласни или искате да си тръгнете по рано, защото сте си намерили другаде, просто пиете една студена вода и забравяте да ви върне парите :D Почват се едни, че детето и било болно, че сега нямала щото ги дала за антибиотици... Налага се да я качите на гондолата и да си вземете парите от оставащите нощувки под формата на вещи... Внимавайте, че алчаната хазайка има навика да пуска жалби в полицията и най-много да се наложи да се разходите до районото за 10 мин за и биете една майна на преписката :D :D :D Аз поне не съм и останал длъжен.Гледайте да не изгорите!
Анонимен
16 Jun 2011 | 21:00
Ходихме там, много е уютно и приятно.