Новини
Хотели и хижи
boo.bg
Хотели и хижи
Новини


Арт къща "Българче" **

Oбласт: Смолян
Населено място: Широка лъка
Адрес: центъра
Капацитет: 10 места
Телефон: 0301 69227, 0878 375136
Email: bozovstil@mail.bg
Website: www.shiroka-laka.com
още снимки »
TV
тераса
паркинг
Арт къща "Българче" - Широка лъка
Арт къща "Българче" се намира в центъра на архитектурно - фолклорния резерват Широка Лъка. Къщата е декорирана в традиционен родопски стил. Тук целогодишно може да се насладите на българските традиции и фолклор. На Ваше разположение са: *   три стаи с по две големи легла; *   eдин самостоятелен апартамент; *   две бани и тоалетни; *   механа с камина и голяма маса; *   външно барбекю; Ако искате да станете част от родопската култура, ние ви предлагаме Арт вечери, в които ще бъдете облечени в български носии, ще ви покажем как се правят традиционните родопски ястия...
update
« предищен Обекти в Широка лъка следващ »
Видян: 27361 пъти  
!ново добави коментар
Моля, пишете на кирилица. Всички коментари, които не са на кирилица, ще бъдат изтрити!
Име
Коментар
 
Въведи номера

коментари

Kарен
5 Feb 2015 | 13:48
уникална къща !!! сърдечно благодарим на Данчето за топлото посрещане прекарахме едни невероятни дни!
Семейство Стойчеви Пловдив
1 May 2012 | 23:25
УНИКАЛНА къща!!! Просто всичко трябва да се види и изживее в тази прекрасна обстановка. Да се върнем във времето на нашите деди и да се почувстаме истински Българи !БЛАГОДАРИМ за чудесно прекараното време!
Ангелови Беджеви
21 Apr 2012 | 16:23
Прекарахме едни невероятни Великденски празници в Арт къща Българче.Къщата е прекрасна, условията са много добри топло и уютно.Стопанина е много слънчев човек, а за природата нямам думи! Кътче от нашата родина, което би трябвало да се види!
Вашарови, София
19 Oct 2010 | 21:48
Видях сайта, обадих се и чух приятен глас. Усетих, че човекът е приятен и положителен. Поканих едни свои приятели от Полша и тръгнахме. Бяхме повече от приятно изненадани! Не знам как да опиша усещането, което изпитахме, когато останахме сами в тази чудна къщичка. Всичко е изпипано до най-дребния детайл. Като се започне от свещите в банята и се мине през везаните възглавнички, родопските одеяла от овча вълна, съвременната audio и TV техника, камината, малките надписчета, качествената тоалетна хартия в тоалетните, сапунчета, декоративните битови елементи (в никакъв случай не кичозни и натрапващи се), пълен набор от прибори и кухненски принадлежности. Стопаните са изключително усмихнати и положителни млади хора. Моля, повярвайте ми: беше страхотно! Убеден съм, че когато сивото ежедневие и нормалните безумни житейски неуредици ме налегнат отново, ще се сетя за тези хора и за тази къща, и ще си кажа, че "има надежда" за нас българите, защото някои от нас са чудесни хора, които правят чудеса за почти без пари. Поздрав.
сем. Миовски
24 Aug 2010 | 23:05
След дълго проучване пред компютъра, безброй предложения и примамливи оферти се спряхме на Арт Къща Българче с. Широка Лъка. Харесаха ни снимките и цените и ,въпреки че не намерихме коментари, тръгнахме. Нямахме кой знае какви очаквания - просто да се откъснем от обичайната обстановка и жегата. Това което заварихме и начина по който ни посрешнаха ни изуми!!! Къщата е ПРЕКРАСНА!!! В автентичен етно стил до най малка подробност - дори кърпите са с плетена дантела / стана ни жал да ги ползваме толкова са хубави /Въпреки, че са се постарали да запазят всичко в родопски стил не са оставили на заден план и удобствата. За хазяите можем да кажем само най - доброто - млади, енергични, усмихнати и красиви! Хазяйката ни правеше прекрасни родопски манджи и разни вкусни неща за душата - мекици, колаци и други вкуснотийки... Направо не ни се тръгваше и си обещахме да се върнем и да заведем и приятели. Препоръчваме на всички, които искат да изживеят незабравима почивка да посетят Арт Къща Българче :)))))))))))