Новини
Хотели и хижи
boo.bg
Хотели и хижи
Новини


Къща Наташа **

Oбласт: Добрич
Населено място: Балчик
Адрес: ул. Д-р Златко Петков 9
Капацитет: 14 места
Цена на човек: от 12 до 16 лева
Телефон: (02) 989 7591, 0888 703 043, 0885 637 18
Email: plamdaf@abv.bg
Website: www.kushtanatasha.com
още снимки »
TV
климатик
тераса
паркинг
Къща Наташа - Балчик
Къщата се намира в централната част на града и е на 7 минути от Морската гара на Балчик.
update
« предищен Обекти в Балчик следващ »
Видян: 6423 пъти  
!ново добави коментар
Моля, пишете на кирилица. Всички коментари, които не са на кирилица, ще бъдат изтрити!
Име
Коментар
 
Въведи номера

коментари

Ивайло Борисов
7 Aug 2013 | 00:09
Общо взето става, но липсата на климатик е голям проблем. При температури над 30 градуса, спането е кошмар! Освен това няма светлина в стаите/става въпрос за тези двете от снимката/ и дори и през деня, трябва да светнеш лампите, не че помага много, ама е по-добре. Хубавото е, че тихо и спокойно, ама не съм сигурен, че бих я препоръчал на близки и познати!
Анна Сульженко,Київ
17 Sep 2012 | 06:17
Відпочивала із сім"ею цим літом в готелі "Наташа"-дуже нам сподобалось.Готель знаходиться в затишному місті недалеко від моря,дуже чистий і комфортний.Приідемо наступного літа обов"язково ще раз!Діакуємо милій і привітній господарці!
М .Петрова Соколово
22 Aug 2012 | 22:24
Това е реклама, която собствениците сами си правят и сами си пишат коментарите.Имам вила на Соколово,но сьм се установила и живея зад граница.Много бих желала ,докато сьм в Бьлгария , да се срещна с господина ,за да ми обясни как се,,ловят мющерий на автогара и по улиците''Извинете ме за невежеството, за пьрви пьт срещам подобен израз.Може да ми е от полза, не знам...
Георги Михайлов
21 Aug 2012 | 13:51
Прочетох коментарите за къща ”Наташа” и също стигам до извода, че множеството отрицателни мнения са делото на нелоялна конкуренция. За съжаление, у нас в България е така и всеки може да посегне или съсипе бизнеса на другия, ако той му боде очите. Защо мисля така? Първо, неведнъж съм почивал в тази къща и отговарям за думите си – всичко в нея е направено с мисъл за гостуващите. Сега за къщата отговаря една много приятна усмихната жена. Стаите и двора са чисти, чаршафите – изгладени. Всичко е изрядно. Второ. Всяка година собствениците се стараят да направят нещо за своите гости. Преди три години обзаведоха всяка стая с телевизор и кабелна телевизия, а преди две години сложиха във всяка стая хладилник. Цените при това останаха същите, че даже ги и намаляват в най-горещия сезон. Трето. Тук вече говоря за конкуренцията. Подозрително много отрицателни мнения заваляха по едно и също време, което наистина намирисва на кампания. Причината вероятно е в това, че тази къща винаги е пълна с летовници докато някои хазяи ловят мющерий на автогарата и по улиците. Това е. В България сме. Що се отнася до моето семейство – пак ще си летуваме в тази къща и ще я препоръчваме на своите приятели.
З.Димова
20 Aug 2012 | 22:29
Три семейства искаме да празнуваме Коледа и Нова година/от 24 декември ,до 2 ри януари/Има ли свободни места ,и каква е цената ,Благодаря ,Ви предварително
Станимира
20 Aug 2012 | 21:58
Здравете ,казвам се Станимира и сьм от София.По4ивали сме в Бал4ик ,в кьща на сьщата улица,малко по нагоре /не помня номера/, но сме много доволни от хората ,приветливи ,усмихнати, а града е тих ,спокоен.Не мисля ,4е конкуренцията е голяма ,както на юг.Миналата година бяхме на бунгала ,за които 4етохме много отрицателни мнения ,но ние останахме много доволни.Така ,4е вси4ко зависи от вас, ако сте с хубава компания ,положително настроени ,сьс сигурност ще си изкарате добре.Не сьдете хората,не упреквайте никого ,вси4ко зависи от вас.Благодаря ви ,ще ви пиша след по4ивката
Паруш от Пловдив
20 Aug 2012 | 15:06
Току-що се завърнахме от морето. Отпочивахме в къща "Наташа". Затова съм учуден от коментарите, защото напълно не съм съгласен с тях. Аз и жена ми бяхме устроени в голямата стая до общата кухня. Но тя не ни е пречила, защото се ползва сутрин след 9 и вечер до 21 ч. Синовете ми бяха в малката стая под асмата. Тя наистина не е просторна, но е с два прозореца и със самостоятелна баня и тоалетна, с кабелна телевизия и хладилник. Децата бяха доволни от условията. Приемам, че критиките са измислени тенденциозно и са в интерес на завистлив местен конкурент. Причината според мен е в това, че собствениците, доколкото съм осведомен, са софиянци с възможности и са преустроили къщата така, че тя напълно да отговаря на изискванията за две звезди и на потребностите на почиващите. Ние останахме доволни и догодина пак ще почиваме в тази къща. Препоръчваме я горещо! Апропо жената, която ни посрещна и настани - Сержи, е изключително интелигентна, деликатна и чудесно се справя с работата.
Виолета
19 Aug 2012 | 22:18
Здравейте,по препорька на наши приятели резервирахме и посетихме,,Кьща Наташа,, .Жената, която ни посрещна ни настани в двоина стая, /сигурно 2на 2/ ,да, вярно,сьс самостоятелен санитарен вьзел/,но не това беше предимството.Както споменах стаята беше много ,много малка,ниска,нямаше никаква гледка, само една бетонна стена пред нас.По всяко време пред вратата и прозореца се тропаше , тьй като туристите от другите стаи ползваха кухня,и ние не можехме да спим.Може би има хора , които са доволни, но ние определено ,НЕ.Не бихме повторили.
Стела Иванова
13 Aug 2012 | 17:22
И ние като младото семейство от Русе почивахме тази година в същата къща и в същата стая. Нямахме проблеми с посрещането, защото предварителната уговорка беше да се обадим на жената поне половин час преди пристигането.Когато пристигнахме, тя ни чакаше.Условията ни харесаха, а и вратата към нашата стая и тоалетна заключвахме и никой не ни влизаше във "владенията".Колкото до цинизмите - това е въпрос на възпитание и никой не е застрахован от подобни съседства където и да е.Изкарахме чудесно, даже благодарихме собствениците за добрите условия които предоставят на почиващите. Честно казано, догодина бихме повторили нашият избор.
Младо семейство от Русе
9 Aug 2012 | 22:11
Имахме резервация в тази кьща,пристигнахме рано сутринта,и стояхме 55 минути ,докато дойде вьзрастно семейство за да ни настани.И бяхме настанени в стая, поне 50,70см под нивото на кьщата ,сьс/уж самостоятелен санитарен вьзел/,който се ползваше от вси4ки ,които ползваха кухнята.Бяхме дльжни да слушаме музиката и разговорите на шумната компания от другите стаи.Наложи се в 2 през нощта да излезем и да се разходим ,за да не слушаме цинизмите ,които се говореха.Едвам издьржахме 3 дни и се преместихме в друга квартира , та си отдьхнахме.Приятен отдих!
HЕВИ
2 Aug 2012 | 20:50
Ужас, в тази кьща ни откраднаха лаптопа и парите
Teo
10 Jul 2012 | 23:40
През 2008 год. бяхме в тази кьща за една нощувка.През нощта заваля силен дьжд. Сутринта се сьбудихме вир вода. Дрехите ни и постелките бяха мокри .В сьседната стая имаше семейство поляци, бяха прострели дрехите си по оградата ,за да сьхнат.Както се казва ,,вьн спира , вьтре не спира...На фона на тази картина управителката на базата, както ни се представи ,ни притискаше да освободим стаята в 8 сутринта.Мокри , недоспали ,си трьгнахме рано.За тези пари не си заслугава.
една туристка
2 Jul 2012 | 11:00
Била сьм в тази кьща то4но преди две години сьс семейството ми.Да, кьщата е без хазяи ,но не ми хареса.Тя е ниска ,захлюпена ,много е горещо в стаите ,и има някаква миризма ,вероятно от мрьсния канал.А стьлбите ,които водят за барбекюто са стари и стрьмни и рискувате да паднете по тях.Не е за малки деца.Дворьт не се помиташе редовно.Морето е далеко, баирите големи Никой не ни е безпокоил по време на престоя ни ,единствено работни4ките от 4истотата бяха шумни сутрин.Не сме о4аровани, не бих дошла отново.
Aни Атанасова
1 Jul 2012 | 11:59
Била сьм в тази кьща преди няколко години.Далеко е от морето кьщата е стара ,стаите ниски няма вьздух ,мирише на влага.Не бих повторила да я посетя отново.
Дора Христова
10 Aug 2011 | 22:07
Не съм съгласна с двата коментара за къща "Наташа" в Балчик. Тази година с още едно приятелско семейство изкарахме там супер почивка. В къщата имаше чех, словак и украинско семейство. Заформи се страхотна компания.Никой не ни е беспокоил по никакъв повод. Дори напротив. Къщата е без хазяи, които постоянно да следят за твоето поведение. Жената, която ни посрещна и настани, е много приятна. Ползвахме и кухнята, с което си спестихме маса пари. Вярно е, че до плажа трябва да повървиш 10-15 минути. Но това пък е супер фитнес. Догодина пак ще отседнем в тази къща, ако има места!
Таня Тодорова
21 Aug 2010 | 19:28
Подкрепям коментара на г-жа Ценова.С моето семейство няма да повторим грешката да почиваме в Балчик, в тази къща. Тя е много далече от плажа на голям баир. Отиването и връщането до плажа беше кошмар. Плажа и морето са много мръсни.
Красимира Ценова
17 Aug 2010 | 22:11
Като цяло къщата не е лоша, без хазяй е, но! 1. Рискувате да си имате сериозни проблеми с хазяйна на съседната къща, ако решите да разпуснете някоя вечер на лека музичка и разговори с приятели! 2.Също така рискувате и да бъдете арестувани, ако не се съобразите със забележките на съседа, които всъщност съвсем не са основателни!!! 3. Не си въобразявайте, че може да спите до по-късно от 7,00 ч. - съседите няма да ви го позволят (да не сте на почивка я, че ще спите до късно!). 4. И не на последно място - байрите на Балчик. На слизане добре, но изкачването им може да ти докара някой удар! Приятна почивка на всички желаещи да посетят Балчик, ние определено няма да повторим тази грешка!