Новини
Хотели и хижи
boo.bg
Хотели и хижи
Новини


Хижа Мотен

Планина: Витоша
Местност: Витоша
Карта: Витоша !ново
Капацитет: 50 места
Цена на човек: от 15 до 20 лева
Телефон: 02 967 3237, 02 980 5533
Надморска висича: 1 840 м.
Email: moten@mail.bg
Website: www.motensport.eu
още снимки »
Планинска база "МОТЕН" се намира непосредствено след хижа "Алеко" на Витоша, по пътеката за ски писта "Витошко лале" на 150 метра вдясно, в боровата гора.
Изцяло обновената през лятото на 2002г. триетажна сграда разполага с гостилница на две нива за около 50 човека и дневен бар, с камини на всяко ниво, сауна, както и леглова база с 12 места, разпределени в 3 двойни стаи и 2 стаи с по три легла. На приземния етаж се намира и ски-гардероб с преддверие за оборудване на ски-училищата.
« предищен Обекти в Витоша следващ »
Видян: 44667 пъти  
!ново добави коментар
Моля, пишете на кирилица. Всички коментари, които не са на кирилица, ще бъдат изтрити!
Име
Коментар
 
Въведи номера

коментари

Даниел
12 Aug 2017 | 16:46
Не мога да повярвам на коментари отдолу... Напълно "контрапунктират" на останалите! Явно този сайт обслужва някакви чужди интереси, зщото отзивите по другите места са на абсолютно другия полюс. Храната е уникална, прясна и само с - не добри, а отлични продукти. Голяма част от тях са отглеждани или брани на място - горски гъби, малини, пъстърви и прочие. Питайте любезния персонал и винаги ще ви бъде отговорено и изчерпателно обяснено! Иначе, те не са клоуни и ако отидете без настроение или с кофти нагласа, те може да се опитат, но определено не са длъжни да ви го повдигнат.
Петър
1 Feb 2015 | 20:25
Обстановката в ресторанта на хижата е приятна, но храната е много лоша!!! Явно в кухнята използват стари и нискокачествени продукти, никога повече не бих посетил този ресторант!
Кольо
24 Nov 2014 | 16:57
Мария,ти ходила ли си на училище? Изключително неграмотно си написала коментара си! А може би не си българка?! Коледа не е "най-красивия български празник",а световен Християнски празник отбелязващ раждането на сина Божи-Исус Христос! Празнува се със семейството със съответните обичаи,а не по хижи в гората с приятели! Пълна НЕВЕЖА!
Цуньо
20 Nov 2014 | 11:20
абе хора, к'во сакате бре? пише тука Б-А-З-А... Х-И-Ж-А... нема хотел, нема котел... нема тинтири-минтири, дрън-дрън ярина! Ани, остава и да не е топло... Принципно ( и всички вас съветвам) на хубави постинги много не вЕрваме!!! щото 'убавите си ги пишат заинтересованите :)) Лошите, обаче, рядко могат да бъдат написани от гадни копеленца само и само да правят мръсно! Колкото до интернЬета... кът толкуз ти са нети- мчи стой си уДомата уа чиляк с чиляк.... Пък за цинътъ... кой туй - на човек 15лева а на жина -двайси ли!?! :)))
някой
13 May 2014 | 14:52
Аз пък искам да споделя за интернета, който предлага хижата срещу заплащане, имайки предвид, че всички уважаващи себе си заведения предлагат нет безплатно! Явно шефа смята да богатее и от това (по левче на ден) звучи смешно, нали... а може би са си беднички хората и не могат да мислят за клиентите и имиджа си на този етам...
Двойката от Панагюрище
9 Jan 2013 | 19:12
Посетихме хижа Мотен и останахме очаровани!Хижата е много уютна,топла и хората са много гостоприемни!Запознахме се със собствениците,сервитьорката Илина в гостилницата е много мила и искаме да и благодарим за великолепното обслужване!Кухнята е вкусна и не е толкова скъпа!Препоръчваме Ви хижата-няма да съжалявате****
Групата от Нова година 2012
2 Jan 2012 | 21:52
На нас пък не просто ни хареса-ние останахме очаровани!От персонала,от топлото им отношение,от вкусната храна и от базата като цяло.Това няма да е последното ни посещение там,убедени сме всички!Посрещнаха ни като свои приятели,угаждаха на всичките ни прищевки,стараеха се по всякакъв начин да бъдем доволни.Резултата е налице-нямаме забележки.Благодарим ви,мили хора от Мотен!Изкарахме незабравима Нова година,децата ни се налудуваха на воля,а ние си отпочинахме качествено! Още веднъж-огромно благодаря!! :)
Ани
10 Dec 2011 | 18:17
На мене ми хареса.Беше доста прилично,топло и уютно.
Независим
27 Oct 2010 | 20:14
Мария, Мария ... Изключително неграмотно!!! Все пак - полезно. Благодаря!
Дамян
27 Jan 2010 | 14:12
ТОГАВА ДА НЕ ЗАБЛУЖДАВАТ ХОРАТА И ДА СИ ПИШАТ РАБОТНОТО ВРЕМЕ !!!Да пишат, че е за пенсионерси сбирки а не за групи желаещи да празнуват празниците си при тях!!!!!!!
Дидо
8 Jan 2010 | 14:08
Не а знам тази хижа но всеки си има работно време и в това отношение хората са си прави.
МАРИЯ
27 Dec 2009 | 14:13
Здравеите на всички които искат да посетят планинска база МОТЕН !!Искам да споделя че аз и моите приятели решихме да прекараме коледните празници в тази хижа и напражихме наи-голямата грешка в живота си !!За това ре6их да напиша коментар по вапроса за да не я направи и някои друг освен нас!!Да настаняването беше любезно,стаите горе-долу прили4ни,но от там на татака всичко беше пален провал защтото вечерта на коледа слязохме в ''гостилницата ''им да отпразнуваме най-красивия български празник и от там се започнаха проблемите менюто им е ужасно бедно и изключително скапо,а да не говорим, че преди да се качим на хижата се обадихме да питаме дали горе си имат всичко и има ли нужда ние да носим нещо,а те ни убедиха, че са се подготвили за гости на хижата и нямало нужда да се притесняваме за нищто,но когато вечетра на коледа се сабрахме в ''механата'' им се оказа, че разполагат с 0,500 л водка балгарска ,но имали вносна и бутилката струва скромната сума от 90 лв !!!Нямаше почти никаква кухня,нямаше музика,или по точно узвочителната им система не работеще и така бяхме принудени да си пускаме песни от телефоните, на всичкото отгоре в 23:30 НА КОЛЕДА ни съобщиха, че в 24:00 затварят така наречената ''гостилница'' и трябвало да се прибираме по стаите!!!И така празнуването на Коледата за 15 човека се оказа невазможно и разочароващо!!За това искам да предупредя всички хора които са решили по един или друг повод да отседнат в планинска база МОТЕН-не правете нашата грешка!!!Желаем ви весело и безпрепятствено изкарване на празниците :)))