Новини
Хотели и хижи
boo.bg
Хотели и хижи
Новини


Семеен Хотел Контеса

Oбласт: Търговище
Населено място: Търговище
Адрес:
Капацитет: 23 места
Цена на човек: от 10 до 10 лева
Телефон: 0899944666; 0899934999;
Email: contessa_d@abv.bg
Website: www.contessa-ds.com
още снимки »
TV
телефон
минибар/хлад
интернет
тераса
ресторант
бар
рум-сервиз
паркинг
Семеен Хотел Контеса - Търговище
Семеен хотел "Контеса" е разположена в сърцето на Средна Стара Планина в живописна местност в покрайнините на с. Стара Речка, между градовете Велико Търново и Търговище. За тези, които искат да се откъснат от суматохата, динамиката, напрежението, стресът и шумът на големия град, остават зад стените на красиви гори и звуците на природата. Семеен хотел “Контеса” и околностите ú предлагат чудесни възможности за почивка сред приказната природа. Тук ще ви посрещнат най-добрите хижари в Стара планина!
update
« предищен Обекти в Търговище следващ »
Видян: 5441 пъти  
!ново добави коментар
Моля, пишете на кирилица. Всички коментари, които не са на кирилица, ще бъдат изтрити!
Име
Коментар
 
Въведи номера

коментари

Елица
9 May 2013 | 16:06
Посетихме вилата наскоро и останахме много разочаровани.Бойлера се повреди още първата вечер и никой не благоволи да ни го поправи,макар че бяхме почти 20 човека.Чаршафите бяха мръсни,а кърпите за ръце и баня направо си миришеха!Прозорци,под,мивки-под всякаква критика!Тревата не беше подстригана и стигаше почти до кръста на децата ни.Заварихме терасата и масите непочистени от предишните гости на вилата,та дружно направихме сапунка под благосклонния поглед на хижаря.Единодушно решихме,че повече няма да ходим там!
Красимир
5 Jan 2011 | 09:29
Бяхме там да посрещнем новата 2011 година. Къщата е леко занемарена, има само две бани, и то с размер 0.5 на 1 м. И двата дни нямаше вода, с малки изключения за по няколко часа, и бяхме принудени да си носим вода от близката река. Не бих отишъл там втори път.