Новини
Хотели и хижи
boo.bg
Хотели и хижи
Новини


Къща за гости и приятели Свищов

Oбласт: Велико Търново
Населено място: Свищов
Адрес: Емануил Чакъров 19
Капацитет: 30 места
Цена на човек: от 12 до 15 лева
Телефон: 0887883101
Email: crazy3_88@abv.bg
още снимки »
TV
климатик
интернет
паркинг
Къща за гости и приятели Свищов - Свищов
"Къща за гости и приятели" гр.Свищов се намира на ул.Ем.Чакъров 19 до автогарата срещу ПМУ гр.Свищов,гара и на 3 мин.пеша от СА"Д.А.Ценов" и център.Къщата разполага със шест двойни стаи всяка със самостоятелен санитарен възел.
update
« предищен Обекти в Свищов следващ »
Видян: 6529 пъти  
!ново добави коментар
Моля, пишете на кирилица. Всички коментари, които не са на кирилица, ще бъдат изтрити!
Име
Коментар
 
Въведи номера

коментари

Редовен посетител
8 May 2012 | 21:14
Аз пък оставах с точно обратното впечатление всеки един път, когато отсядах там! Хазяйните са много приятелски настроени, любезни и отзивчиви. Условията са много добри, зимата е топло- лятото хладно ( отсядал съм през зимата и през лятото) Самата квартира е много, поддържана и успявам да си почивам на спокойствие ! Един от много големите плюсове на тази квартира е, че е близо до автогарата, гарата и академията- не е необходимо да бързам нито за да си свърша работа, нито за да гоня транспорт!
Гост
17 Feb 2012 | 15:38
Много лошо впечетление ми направиха хората от тази къща! Internet се оказа, че в стаите няма, има само долу в импровизираната "кухня", в която имаше капани за мишки и уреди, от които те е страх да не те удари ток. Беше ужасно студено! Първо говорихме за 13 лв. на вечер на човек в двойна стая, после на място ни казаха 14 лв. В деня на заминаването ни трябваше до 12 часа да освободим стаите. В 11 часа се прибрахме в къщата и хазайката беше вече влязла и опаковала багажа ни!!! Не проумявам как може да влизат в стаята ни и да пипат личните ни вещи!!!!!!! Повече няма да стъпя тук!!! ...