Новини
Хотели и хижи
boo.bg
Хотели и хижи
Новини


Дом Димитрови **

Oбласт: Бургас
Населено място: Поморие
Адрес:
Цена на човек: от 10 до 15 лева
Телефон: 0886835264
Email: ral_74@abv.bg
още снимки »
TV
минибар/хлад
тераса
Дом Димитрови - Поморие
Къщата се намира на 100 м от плажа в новата част на Поморие.Разполагаме със студия и стаи със самостоятелен санитарен възел с 2,3 и 4 единични легла или спалня.
update
« предищен Обекти в Поморие следващ »
Видян: 5231 пъти  
!ново добави коментар
Моля, пишете на кирилица. Всички коментари, които не са на кирилица, ще бъдат изтрити!
Име
Коментар
 
Въведи номера

коментари

НАКАЗАН почиващ 2
11 Aug 2017 | 11:26
нямам какво ново да добавя.това ми беше за ПЪРВИ и ПОСЛЕДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН път при който ще гостувам при тази госпожа.Колегата не е ПРЕУВЕЛИЧИЛ и буква в това което е написал като коментар.ЕДНО към ЕДНО се случи с МЕН и СЕМЕЙСТВОТО МИ.
"Наказан" почиващ
5 Aug 2016 | 23:02
Ако искате да "почивате" на шумно място,от където отвсякъде да се чуват коли,оркестри и други подобни дразнители - това е Вашето място!Не забравяйте и тапите за уши,те ще са Вашият най-добър приятел за престоя Ви там! Хазяйката от своя страна е черешката на тортата - може би в миналото си е искала да става леличка в детска градина, та по-цял ден да дебне кой какво прави и как го прави!Обезателно трябва да си имате едно наум и с паркирането,че и то е изкуствено създаден "лукс", не че няма места,такива има, но те са само по симпатия на хазайката!Ако всички тези "екстри" Ви устройват, ТОВА Е ВАШЕТО НЕЗАБРАВИМО МЯСТО ЗА ПОЧИВКА!!!