Новини
Хотели и хижи
boo.bg
Хотели и хижи
Новини


Къща Гуглевата къща

Oбласт: Пловдив
Населено място: Борово
Адрес: Borovo
Капацитет: 7 места
Телефон: 0895 361 631
Email: marrad@abv.bg
Website: gyglevakushta.hit.bg
още снимки »
TV
тераса
паркинг
Къща Гуглевата къща - Борово
Къщата разполага с 3 стаи с общ капацитет 7 легла, баня и санитарен възел, механа, обзаведена кухня, барбекю. За желаещите предлагаме пешеходен туризъм до местностите Караджов камък, Белинташ, Кръстова гора, скални мостове и водопади на територията на общината.
update
« предищен Обекти в Борово следващ »
Видян: 11259 пъти  
!ново добави коментар
Моля, пишете на кирилица. Всички коментари, които не са на кирилица, ще бъдат изтрити!
Име
Коментар
 
Въведи номера

коментари

Маринова - Провадия
6 Jul 2017 | 10:27
Спокойна почивка с приятни хазяи. Миналата година случайно попаднахме на техните координати и тази година отидохме отново с най-голямо удоволствие. Спокойствието, тишината, приятната семейна обстановка и вежливите стопани ще ви накарат да се връщате отново и отново. Очаквайте ни и догодина.
Ангелова- Първомай
30 Jul 2012 | 20:22
Прекарахме си страхотно, условията са много добри!Хазаите са много гостоприемни! С удоволствие бихме отишли пак!
йорданова - Петрич
5 Oct 2009 | 09:57
Учудена съм от тук написаното, защото ние отсядаме в тази къща вече трета година подред и много ни харесва. Винаги се уговаряме само по телефон и никога не ни искат капаро. Винаги са ни посрещали много любезно и отзивчиво. Госпожата пише така защото явно не се е срещала лице в лице със собственичката, тя е много вежлива и отзивчива. Миналата година бяхме месец септември при тях и мога да кажа че съм очарована от семейство Стоеви, случи се така че детето ни се разболя - явно през нощта на петъчната литургия настина / за тези които не знаят всеки петък има вечерна литургия от 11.30 часа вечерта и продължава до 2 часа през нощта/, та същата вечер дъщеря ми настина и благодарение на грижите на стопанката и лечението с бабините й рецепти свалихме температурата и спряхме храмата. Ако на жената наистина не може да се разчита били приела така присърце болежките на напълно непознати хора и били стояла редом с мен - майката на детето до сутринта докъто се уверим че всичко вече е наред.

Уверявам ви че ако наистина се е случило някакво разминаване е имало основателна причина. Не смятам че тези кръчмарски сметки по- добре 4 човека за 2 нощувки , отколкото 7 човека за 1 нощувка са били причината. А и аз знам че семейството има две деца, така че напълно възможно е даистина едно от тях да е било болно. И още нещо който е ходил знае, че къщата има два етажа и спокойно е можело да се настанят и 4-те и 7 -те човека наведнъж.

Затова не се притеснявайте, а напротив говорете с жената и резервирайте предварително и няма да съжалявате. Много е приятно, уютно, тихо и спокойно в къщата. Има всякакви удобства - кухнята е оборудвана изцяло, на разположение е барбекю на дървени въглища, двора е голям, ако сте с деца има къде да играят и изобщо ще се почевствата все едно сте си у дома.
Христова
27 Aug 2009 | 16:02
В никакъв случай не разчитайте на предварителна резервация със собственичката Марияна!!!!!!!!!! Това лято решихме заедно с приятели да посетим Кръстова гора и си потърсихме място за нощувка в с.Борово и така попаднахме на Гуглевата къща.Свързах се по телефона със собственичката месец преди уговореното време и се споразумяхме само около 10 дни приди пътуването да потвърдя резервацията- без капаро!!!!
Така и направих, обадих се и най-любезно ни поканиха. Представете си какво обаче ни се случи? Държа да отбележа ,че от години почиваме на база селски туризъм и за първи път ни се случи подобно нещо.Пристигайки на центъра на селото се обадих по телефона за указания и собственичката ми се извине , че е в болница със детето си и ще ни посрещне друга жена.Изказах съчувствие и помислих , че въпреки всичко ще почиваме в Гуглевата къща. Но не би. По съседски госпожата е решила да уреди с някой лев и комшиите.Отидохме в обикновен селски двор с куче и кокошки без всякакви условия за туризъм. На въпроса ми къде ще си направим барбекю ми показаха задния двор! Започна се разправия относно настаняването и ни казаха, че въпреки, че в тази къща е хубаво може да спим и при етървата!!!!! Изключително неприятно е да тръгнеш от 400 км. с кола пълна с хора и провизии и да попаднеш на некоректни СЕЛСКИ БИЗНЕСМЕНИ!!! Въпреки то ва разбрахме, че е пристигнало семейство от 2 човека за 4 нощувки е по-добре от 6 за 1 нощувка. Но такане се печелят клиенти и доверие. Апропо всяко зло за добро! Със съдействието на госпожа Марияна се настанихме в приятно местенце Еко хотел.