Новини
Хотели и хижи boo.bg
Новини
Хотели и хижи


Whitesnake идват за голям концерт в София

17 Април 2015 | Туризъм

Рок групата Whitesnake
Рок легендите Whitesnake идват за голям концерт в столичната зала "Арена Армеец" на 24 ноември. Той ще бъде част от тяхното турне The Purple Tour, а билетите влизат в продажба от 17 април, съобщиха организаторите, цитирани от Werock.bg.

Цените ще бъдат от 60 до 120 лева, в зависимост от местата в залата.

За първи път публиката в София, заедно с класиките "Is This Love", "Here I Go Again" и много други, ще има удоволствието да чуе супер хитовете от трите велики албума на Deep Purple – Burn, Stormbringer и Come Taste The Band, в които участва Дейвид Ковърдейл.

След многобройните си участия през 2013-та, свързани с турнето Forevermore World Tour, групата прекара 2014 г. в записи на 12-тия си студиен албум "The Purple Album".

"Новата ни продукция ще е един вид отдаване на почит. Това е едно голямо благодаря от мен към Deep Purple за възможността, която ми бе дадена преди 40 години. Както казах на Ричи, с тях започна това невероятно пътешествие за мен, което продължава и днес и не бих могъл да си представя по-добри учители. Университетът Deep Purple беше изключителна школа за мен. Нямаме търпение да изпълним тези песни на живо", коментира Ковърдейл.

Турнето на Whitesnake в подкрепа на новия албум стартира от края на май в Северна Америка и ще продължи там до средата на август.

Първият им концерт ще е на 28 май във Вашингтон. През есента бандата ще поеме и на европейска обиколка, като една от спирките им за щастие ще бъде в София.

ADSpot

Лимон
Пинокио на италиански значи "борова глава".