Новини
Хотели и хижи boo.bg
Новини
Хотели и хижи


Europe с концерт в София на 15 юни

21 Април 2012 | Събития

Шведската група Europe
Легендарната шведска банда Europe ще изнесе концерт пред българска публика на 15 юни от 20.00 часа.

Бандата ще пее за първи път в София, след като преди пет години свири в Ловеч за закриването на Ловеч мюзик фест.

Сега Джоуи Темпест (вокал и китара), Джон Норъм (китара), Джон Ливън (бас), Мик Микели (кийборди) и Иън Хогланд (барабани) ще се качат на сцената на зала "Фестивална", съобщават организаторите от Most of Evil.

Редовната цена на билетите е 50 лв., а първите 500 ще са на промоционална цена от 45 лв. Продажбата им в мрежата на Eventim стартира от 23 април.

Една от най-популярните шведски хард рок групи, добила световна слава с парчето си от 1986 г. "The Final Countdown”, ще дойде у нас, за да представи албума си "Bag оf Bones”, който излезе на пазара на 18 април.

Групата, която се събира за първи след разпадането си през 1999 г., но само за един концерт, официално е обединена от октомври 2003 г.

Оттогава досега е издала четири албума - "Start from the Dark" (2004), "Secret Society" (2006), "Last Look at Eden" (2009) и "Bag оf Bones”.

Europe се смята за една от най-успешните рок групи на 80-те години на миналия век с продадените си над 20 милиона албума по целия свят.


ADSpot

Лимон
Законите в Кънектикът забраняват на мъже да целуват жените си в неделя, както и да изхвърлят използвани ножчета за бръснене.