Новини
Хотели и хижи
boo.bg
Хотели и хижи
Новини


Хотел Анита

Oбласт: Бургас
Населено място: Приморско
Адрес: ул. Бриз 21
Капацитет: 30 места
Цена на човек: от 12 до 15 лева
Телефон: (0550) 3-20-56, 3-21-56, 0886 438 947
още снимки »
TV
климатик
минибар/хлад
тераса
паркинг
Хотел Анита - Приморско
Намира се на около 30 м. от северния плаж и на около 7-8 мин. от центъра на Приморско.
update
« предищен Обекти в Приморско следващ »
Видян: 8355 пъти  
!ново добави коментар
Моля, пишете на кирилица. Всички коментари, които не са на кирилица, ще бъдат изтрити!
Име
Коментар
 
Въведи номера

коментари

Наталия Върбанов
18 Aug 2017 | 21:29
За пръв и последен път!Нагла и груба бабка,която ни посрещна с неподготвена стая в 12.30.На другия ден ни нареди да не излизаме 20мин. ,защото имала проверка от данъчните!!!И последния ден ми се скара,че в 10.40 още не сме освободили стаите!!!Ужасно бешеНе си разваляйте почивката,НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!
Павлина
14 Jul 2017 | 11:26
Имахме резервация от 10 юли 2017 г.Майко мила!!! Нищо общо с уговореното по телефона! Любезната и обещаваща Анита се превърна в злата вещица Анка!В дейтвителност нещата стоят така: Запазени стаи на 2 ет., праща те на 4 по едни тесни вити стълби, душичката ти испада докато ги изкачиш, иска още 5 лева за климатик, като уговорката по телефона е, че е включен в цената, така наречените апартаменти са преходни и едната стая е без климатик, да не говорим големината им, матраците по- твърди от пясъка, тоалетните невзрачни, до кухнята не стигнахме, защото се ометохме по най- бързия начин и дим да ни няма. ХОРА, НЕ ХОДЕТЕ В АНИТА!!! ТЕЗИ, КОИТО ПИШАТ ПОЛОЖИТЕЛНО ЗА ТОЗИ " ХОТЕЛ " СА НЕЙНИ РОДНИНИ ИЛИ БЛИЗКИ.
юни 2017
2 Jul 2017 | 18:02
Любезния глас по телефона се оказа на една дяволска бабичка която хладнокръвно се опита да ни резне главите. Къщата е 2 звезди. Стола под "хотела" е евтин заради намалени грамажи. Храната не е лоша и това е единственото което може да ви хареса. За да ползвате климатик се доплаща. За паркомясто се иска късмет .И внимание не го напускайте. Ако здраво сте се блъскали за да спестите за почивка това не е мястото за което си струва да си дадете парите.
Ужасен ужас
5 Mar 2016 | 00:06
Хотелът е по сценарий на Хичкок!
Ванкова
19 Feb 2016 | 15:27
м.Септември 2015 г. почивахме в хотелчето. На хубаво и спокойно място, но хигиената в стаята беше под всякаква критика. Капакът на тоалетната беше счупен, банята не беше мита с препарати сигурно от началото на сезона. Вратата на банята беше цялата в мухъл, а на душа мъркучът пръскаше на всички страни. Жената, която почистваше или не смогваше или чакаше края на сезона - с една дума хигиената беше под всякаква критика.
Мими
29 Jul 2015 | 19:14
Хора не ходете в този хотел.Първо като отидохме ни пратиха на последния етаж зашото била тяхна грешката че имало дублиране на стаи.Нямаше топла вода въобще вода,след първия ден ходих да се къпя в банята на собственичката ,а тя ми отговори че сега черпи вода цялото Приморско и налягането било слабо и затова не стигала водата до 4-тия етаж.. След моето къпане в нейната баня проблема на др ден беше отстранен. Боклука въобще не се изхвърляше...
ми
21 Jul 2015 | 23:04
НЕ ,НЕ И НЕ ! Ужас и пародия .Има парко място ако можеш да се доредиш.Не се чисти и за всичко се доплаща!
Юлиана
9 Sep 2014 | 10:19
Пълна пародия, определено бабата (собственичката) по телефона е много мила, а като дойдеш на място си показва рогцата.Бяхме платили за апартамент на 1-я етаж, качиха ни на последния "само за тази нощ,защото внучка ми и е в долният апартамент. В последствие се оказа, че апартамента не е точно апартамент, а две преходни стаи и само в едната са климатика и тв-то. На втората вечер ни преместиха на първия етаж, а там все едно спяхме в кухнята.Терасата хахаха метър на метър,двама човека не могат да стоят. Гардеробите счупени. Наистина не почистиха нито веднъж,да не говорим че имаши дни и боклука не се хвърляше,и още хиляди неща мога да изредя..... пълен боклук
семейство, отседнало през юли 2013
15 Aug 2013 | 12:47
Подкрепям изцяло мнението на Мира Денкова - при предварителен разговор ни бе казано, че има климатик, но не уточниха, че се доплаща - 5 лв. на ден. Наистина е близо и до центъра, и до плажа. Но манталитета на собственичката е малко като на лелките, които даваха квартири по соц. време. Заведението за хранене е чудесно - прилични цени, прекрасно обслужване. В хотела не бих се върнала, но в ресторанта - определено.
мира денкова
13 Aug 2013 | 15:12
Няма да се върна там....по тел.казва едно после на място е др.парко местата са няколко и доста неприятно се получава, когато решиш да излезнеш с колата...стаята не се почисти 1 път за 8 дни....климатика се доплаща ....не си заслужва парите....
Ани Чепилова
30 Mar 2013 | 18:02
Бяхме там преди 1 год.-останахме много доволни от всичко-някои хора май искат за малко пари 5-звездни хотели.
АЗ
26 Aug 2012 | 23:31
Подкрепям УЖАС.
ужас
15 Jul 2012 | 00:56
Ако искате да се разочаровате - елате. Мизерно и скъпо, само дето е близо до плажа и нищо друго... ужасно обслужване (ако го има)
Яна
26 Jun 2012 | 17:21
В момента започваме 10тия си ден от почивката си в хотелчето. Малко са странни предишните негативни коментари, но предполагам са написани от конкуренцията, така че..нормално като за България. Та, хотела се намира на много добро място, точно до началото на Северния плаж, собствен паркинг няма (което е характерно за 99% от хотелите в Приморско) но за сметка на това има сумати места за паркиране точно пред хотела. Заведението, намиращо се на партерния етаж и много евтинко, чистичко и всичко е вкусно и прясно. Стаите не са луксозни, но са чисти и спретнати и имат всичко необходимо - климатик, хладилник, масички и столчета, тераски, каничка за чай и кафе. Чистачката минава всеки ден и почиства пода в стаята.
Още един разочарован клиент
21 Aug 2011 | 18:30
Бяхме в хотела през август. Цените не отговарят на условията,които се предлагат.Стаите са пълна мизерия,храната -също.Мръсно е.Паркинг изобщо няма.Не ви го препоръчвам. Плаче за "Защита на потребителя".
Разочарован клиент
24 Jan 2011 | 22:00
Уважаеми балъци, Ако искате да бъдете по-големи от мен такива, посетете този "прекрасен" хотел.
Весела Добрева
23 Nov 2010 | 10:09
Съгласна съм с предходното мнение, въпреки че съм доста резервирана към подобен род хотели.
Дора Наумова
23 Nov 2010 | 10:06
Почти всяко лято съм там и условията са отлични и както се прелагат. Препоръчвам го на всички
Калина Минчева
8 Sep 2010 | 01:18
Изключително много ни хареса хотелчето. Всичко е страшно удобно - в близост до плажа, има ресторантче и не се намира на шумно място.
Ева Попова
1 Sep 2010 | 23:31
Бяхме там през юли. Абсолютна пародия. Внимавайте, ако решите все пак да отидете. Хазайката работи перфектно с хускварната (има си стратегия), дано не Ви я приложи :) По- некоректен човек в живота си не съм срещала. Иначе се преструва на много услужлива и загрижена, с което заблуждава, че е благороден и добър човек. Възхищавам се на наглото и поведение и способността и да ни лъже в очите. Типично по български. Е, затова пък туризъм скоро няма да развием.
Светлана Христова
22 Jun 2010 | 18:56
Много хубав и спокоен семеен хотел. Съвсем близо е до плажа, чисти се редовно и обслужването е на ниво. Храната в ресторанта към него е отлична и е от пресни продукти.