Новини
Хотели и хижи
boo.bg
Хотели и хижи
Новини


Хотел Мони **

Oбласт: Бургас
Населено място: Приморско
Адрес: ул. 3-ти март 62В
Капацитет: 52 места
Цена на човек: от 12 до 25 лева
Телефон: (0550) 3-28-09
Факс: 0899 301 191
Email: hotelmoni@abv.bg
Website: www.hotel-moni.hit.bg
още снимки »
TV
климатик
телефон
минибар/хлад
тераса
ресторант
бар
рум-сервиз
паркинг
Хотел Мони - Приморско
Хотел-ресторант “Мони” се намира в централната част на град Приморско. Разположен е на 200 м от южната и 350 метра от северната плажни ивици. Хотелът посреща първите си гости през 1998 година.
update
« предищен Обекти в Приморско следващ »
Видян: 5312 пъти  
!ново добави коментар
Моля, пишете на кирилица. Всички коментари, които не са на кирилица, ще бъдат изтрити!
Име
Коментар
 
Въведи номера

коментари

Стоянова
3 Aug 2011 | 16:27
Абсолютно съм съгласна с долните два коментара, но освен това ще добавя, че в стаите няма тъмни завеси (тоест ако мислите да поспите, забравете), ужасно шумно, в банята душът беше "превързан" с някакви кончета - течеше отвсякъде и" ремонтите" на стаите се извършваха в събота ( доста шумни ремонти, ние не дочакахме този за нашта стая и се изнесохме). А за поведението на собствениците, по-грубо рядко съм срещала... Наистина е ужасно !!!
Димова
17 Aug 2009 | 21:42
Ходете там! Ако искате да Ви наругаят, да спите в мръсни чаршафи, в едно легло с паяци и др. пълзящи и накрая да Ви поискат пари, като че ли сте били в Хилтън и ако имате смелостта да попитате защо и как да Ви заплашат с полиция. Тия плачат за федерацията на потребителите.
димитрова
12 Aug 2009 | 13:53
Не ходете там!
Със сигурност ще ви излъжат за цената, след като една намръщена лелка ви посрещне,като че ли сте най-големият и враг,изгледа ви критично от глава до пети и ви "застреля" с една цена за нощувка, която няма нищо общо с горепосочените.