Новини
Хотели и хижи
boo.bg
Хотели и хижи
Новини


Хотел Пловдив

Oбласт: Бургас
Населено място: Приморско
Адрес: ул. Бриз 9
Капацитет: 140 места
Цена на човек: от 12 до 35 лева
Телефон: (0550) 3-23-72, 0887 422 672
Email: hotelplovdiv@yahoo.com
Website: www.hotel-plovdiv.com
още снимки »
TV
климатик
телефон
минибар/хлад
тераса
ресторант
бар
рум-сервиз
басейн
паркинг
Хотел Пловдив - Приморско
Хотел Пловдив се намира в северната част на Приморско, на по малко от 20 метра от северния плаж и на около 200 метра от южния плаж. Разположен е на крайбрежната улица Бриз, което осигурява великолепна морска панорама. Пиеки сутрешното си кафе на терасата се наслъждавате на гледката към целия залив и на прекрастния изгрев от към открито море.
update
« предищен Обекти в Приморско следващ »
Видян: 2957 пъти  
!ново добави коментар
Моля, пишете на кирилица. Всички коментари, които не са на кирилица, ще бъдат изтрити!
Име
Коментар
 
Въведи номера

коментари

Елица Димитрова
1 Mar 2012 | 11:33
По-долу писаното е клевета, няма нищо подобно. 4 лета вече отсядам в този хотел - кристална чистота, много добро обслужване, вкусно и обилно хранене, прекрасно място, просто съм възмутена как може да пишат такива клевети и глупости. Това може би някой некадърен изгонен работник от хотела, който си мислел, че може да получава заплата без да си е свършил задълженията.
Мариана Пеева
30 Jan 2012 | 18:45
Най-прекрасното място в Приморско, много добро обслужване,кристална чистота,незаменима гледка,усмихнат персонал и много вкусна кухня. Прекрасно си изкарахме там -мачтая и тази година да отида.
Kiss
4 Sep 2011 | 13:39
Собствениците на хотела експлоатират работниците си, обещават ти трудов договор, но накрая получаваш само крясъци и заплахи. Не изплащат заплати, държат се с теб като с роб, през почивките те гледат накриво и с изпълнени със злоба очи. Работиш по 12 часа на ден. Извънредният труд не се заплаща. Кухнята на хотела е пълна мизерия, навсякъде щъкат насекоми, електроуредите са стари, опасн и потънали в прах и олио. Храната е с изтекъл срок на годност и се съхранява в стари и мръсни хладилници или просто на плотове с мръсни плочки. Мръсното спално бельо се пере и съхранява на пода в кухнята и се пере заедно с мръсното и старо бельо на шефовете. Съжалявам, но това е факт, колкото и гнусно да е. Ако решите да работите там или да отседнете на почивка НЕ ГО ПРАВЕТЕ. Има стотици по-хубави и с перфектна хигиена хотели.