Новини
Хотели и хижи
boo.bg
Хотели и хижи
Новини


Хотел Извора ****

Oбласт: Габрово
Населено място: Трявна
Адрес: Ул. Асеневци 6
Капацитет: 50 места
Цена на човек: от 15 до 20 лева
Телефон: 0878 350 165
Email: izvora2010@abv.bg
Website: www.izvora.tryavna.biz
още снимки »
TV
климатик
минибар/хлад
интернет
тераса
ресторант
бар
Хотел Извора - Трявна
Намира се в централната част на гр. Трявна и се отличава с индивидуална архитектура, запазваща традициите на тревненските майстори. Разполага с елегантно и функционално обзаведени апартаменти, студия и стаи. Освен с индивидуални клиенти работи с ученически групи и зелени училища.
update
« предищен Обекти в Трявна следващ »
Видян: 3619 пъти  
!ново добави коментар
Моля, пишете на кирилица. Всички коментари, които не са на кирилица, ще бъдат изтрити!
Име
Коментар
 
Въведи номера

коментари

Люси Григорова
17 Oct 2011 | 15:44
Първото посещение на хотела ни възхити с всичко - интериор , обслужване , кухня , второто посещение през октомври 2011г. беше пълна противоположност занемарена хигиена , кухня под всякаква критика .
Разочаровани
7 Jan 2011 | 23:18
Хотела е хубав, но останахме разочаровани от престоя си. Въпреки, че в стаята, в която бяхме настанени имаше климатик, беше много студено. Климатикът е някаква измислена марка, външното му тяло беше обледенено и вместо топло духаше студено. Между другото в хотела има и парно, но то също не работи. Вечерята, която ни предложи механата беше безвкусна и с намален грамаж. Ако сте решили да ходите в Трявна през зимата по-добре избягвайте този хотел. Разбрахме от местни хора, че той вече е собственост на някакъв варненец, който или не знае какво става в хотела му или му е все тая.