Новини
Хотели и хижи
boo.bg
Хотели и хижи
Новини


Иструм парк - яз. Искър

Oбласт: Софийска област
Населено място: София
Адрес: язовир Искър
Капацитет: 45 места
Цена на човек: от 20 до 40 лева
Телефон: 0886434637
Email: istrumpark@abv.bg
още снимки »
TV
минибар/хлад
интернет
тераса
ресторант
бар
паркинг
Иструм парк - яз. Искър - София
Вилно Селище Иструм Парк е разположено на брега на язовир Искър, сред прекрасна природа, само на 35 мин от София (магистрала Тракия, посока Ихтиман). За сезон лято 2011 год предлагаме на свойте гости специална промоция: ЦЕНА НА ДВОЙНА СТАЯ- 29 ЛВ НА ВЕЧЕР (промоцията важи само за делнични дни- от понеделник до четвъртък включително) В непосредствена близост се намира най - големия ловен резерват в България. На 20 км. от обекта е разположен гр. Самоков - старинен град, който е свързан с най - големия зимен туристически курорт в България - Боровец.
update
« предищен Обекти в София следващ »
Видян: 8379 пъти  
!ново добави коментар
Моля, пишете на кирилица. Всички коментари, които не са на кирилица, ще бъдат изтрити!
Име
Коментар
 
Въведи номера

коментари

Камелия Панчева
28 Aug 2021 | 01:26
Най-големите лъжци! НЕ СИ ПРАВЕТЕ ТРУДА ДА ХОДИТЕ ! Правиш резервация за конкретната вила превеждаш капаро (като ясно и точно обясняваш,че си бебе и кутре) ... отиваш и във вилата .... за която си платил има други хора!!! Без капаро без резервация... днес дошли и ги настанили... Започват лъжи от служителката на място и от другата "госпожа" ... на която ЯСНО си обяснил какво искаш и че си С БЕБЕ!!! Но това не края на наглостта... правят жалък опит да те набутат в най-малката и мизерна стая с бонус нощувка...!!!!! А ти си платил за вила обурудвана!!! Жалко ... много жалко за хубавото място и за природата... ,но вие сте под всякаква критика. НАГЛИ! И КАКТО КАЗАХ НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА ХОДИТЕ ТОЧНО ТУК!
Жулиета Иванова
19 Aug 2016 | 00:54
Аз бях там в началото на август 2016 година. Няма нищо общо със предните години когато съм ходила,направо е съсипано всичко е под всякаква критика,цветята липсват имаше една кукла от цветя още със пристигането те впечатлява ,много много цветя,персонал супер ,кухня невероятно вкусно и бързо сервиране но това е назад във времето. Сега ссъм толкова разочарована,само с две думи. НЕ ХОДЕТЕ ТАМ- стаите мръсни,персоннал арогантен и безотговорен ,кухня със пет шест ястия отвратителна- това е сега месец август 2016 година
Дани
18 Jul 2011 | 22:49
Това е най спокойното място.Невероятно красиво е :)Аз бях там миналата година и наистина почивката беше уникална! Също и обслужването е страхотно! Тази година съм пак там !!! :)
Теодора
4 Jul 2011 | 13:32
Е, много е готино там. Ходих миналата седмица и си починах много добре. През седмицата е много спокойно и приятно. Ако имате време задължително отидете!