Новини
Хотели и хижи
boo.bg
Хотели и хижи
Новини


Къща Дафинка Савова

Oбласт: Бургас
Населено място: Равда
Адрес: ул. Несебър
Капацитет: 10 места
Цена на човек: от 12 до 15 лева
Телефон: 0899 212 110
още снимки »
TV
климатик
минибар/хлад
тераса
паркинг
Къща Дафинка Савова - Равда
update
« предищен Обекти в Равда следващ »
Видян: 4199 пъти  
!ново добави коментар
Моля, пишете на кирилица. Всички коментари, които не са на кирилица, ще бъдат изтрити!
Име
Коментар
 
Въведи номера

коментари

Лято 2015
18 Jul 2015 | 16:56
Здравейте! Когато прочетох коментарите за това хотелче се притесних, но все пак с мои приятелки отидохме. Искам да кажа, че вече второ лято отсядаме там и не сме имали никакви проблеми, нито сме си доплащали за каквото и да е, нито сме си поправяли нещо... Учудвам се на тези негативни коментари... Хотелчето е на няма и 5 минути от плажа и на също толкова от центъра, собственичката е любезна и си изкарахме две страхотни почивки, освен това нощувките са на много добра цена... Все пак всеки с прекалено много претенции може да отседне в някой по-луксозен хотел, но вече и на доста "по-луксозна" цена :) Пожелавам хубаво лято на всички и бъдете по-позитивни :)
Почиваща
30 Aug 2014 | 22:39
Явно за две години нещата в х-л Савова не са се променили.Ако пък някой иска почивка тип направи и поправи си сам-е това е точното място.С даването на ключа за стаята ни дадоха и душа да си го поправим, вратата на терасата се затваряла с по-силен удар с крак-така ни обясниха от хотела и за капак стаята НЕ се заключваше.От това повече здраве му кажи....Уважаема г-жо Савова, разбирам, че искате да печелите и при вас е максимата "ден година храни", но НЕ е това начина.Ако пък искате почиващите да ви правят ремонта, то поне не им взимайте пари за нощувка!
и аз бях там
28 Aug 2012 | 11:28
и аз бях там и не съм доволен... пълна измама ... аз се прецаках не го правете и вие !!! Има доста такива къщи за гости изберете друга не тази !!!
Посетител
28 Aug 2012 | 09:03
Не ходете във въпросната къща за гости... нищо не е такова, за каквото го представят, има доста изненади и доплащания, нищо не обявено, няма обявени цени, доплаща се за климатик и разни други ... Грубо отношение и мърморене... хигиена под всякаква критика...