Новини
Хотели и хижи
boo.bg
Хотели и хижи
Новини


Къща Слънце

Oбласт: Бургас
Населено място: Равда
Адрес: ул. Рибарска 14В
Капацитет: 50 места
Цена на човек: от 10 до 25 лева
Телефон: 0887 002 629, 0896 676 219
още снимки »
TV
климатик
минибар/хлад
тераса
паркинг
Къща Слънце - Равда
update
« предищен Обекти в Равда следващ »
Видян: 8544 пъти  
!ново добави коментар
Моля, пишете на кирилица. Всички коментари, които не са на кирилица, ще бъдат изтрити!
Име
Коментар
 
Въведи номера

коментари

доволен
10 Aug 2013 | 20:47
Днес се върнахме от Равда.Бяхме си резервирали апартамент в хостел Слънце.Много очаровани останахме от посрещането и това че има лоши коментари означава само едно:че или са писани от хора дето винаги са недоволни или от конкуренция.Собствениците Иван и Жеко се отзоваваха винаги ако възникне някакъв проблем.Относно чистотата всичко освен това че е на ниво е лъжа.Никъде досега където сме били не са чистили всеки ден.Мога само да кажа:Не ходете в околните хотели защото собствениците са застроили и тротоарите и няма къде да си паркирате колата.Така възникват проблеми с паркирането и излизането от улицата на която е хотела.Тук има и паркоместа които не се плащат и колите са под постоянен надзор.Абе с две думи като не можете да ходите на море кво правите там
някоя
28 Aug 2012 | 16:55
Абе ..хора всякакви,едни харесват ,други -не.Туй е то -или ти харесва или не ти харесва.Със всички хотели е тъй,не само с този.Аз кое търся е важно,а то е спокойствие,прилична хигиена,да няма постоянно пияни наоколо-стига ми.
Сладурка
11 Aug 2012 | 18:04
тази година бяхме в Равда - излъгаха ни с хотела първо. Запазихме в хотел Слънце места, но когато отидохме там се оказа, че хотела е пълен и ни заведоха в съседната новострояща се сграда, на чиито първи етаж бяха пригодени 3 апартамента за почиващи. Смрад, вар, кофи, мечета, маистори, да не говорим за кабелна или интернет, както реклмата в интернет гласеше. Намерихме друг съседен хотел където ни приютиха. Южния плаж -мизерия, децата изравяха от пясъка фасове.....изводът - БГ море-никога повече
гюлче
27 Jun 2012 | 12:56
Много си е хубаво всяка година сме там
Соня Иванова
22 Jun 2012 | 14:08
Ужасно място!!! Мръсно, неугледно с мърляви стопани и стаи приличащи на коптор.
Доволна клиентка
28 Jul 2011 | 18:34
Миналата година бях в този хотел на лагер с други на моята възраст. Много беше хубаво.Гледам има такива, които са писали, че няма климатици НАПРОТИВ ИМА!!!Казвате, че ви искат 5лв за да си паркирате колата - това също не е вярно.Имам само една критика писано е ХОТЕЛ, А Е ХОСТЕЛ.
Кико
25 Jul 2011 | 18:57
Чета тук коментари на недоволни и възмутени ,дето даже и не видели къщата .Ние пък всяка година почиваме там поне за седмица, харесваме отношението на собствениците! Къщата се пълни с млади хора,става весело ,хигиената е на ниво...Не бихме сменили мястото поне за близките години ,ако всичко си е и занапред така както си е сега.
Йола
19 Jul 2011 | 18:44
Това е хостел не е хотел,значи ...точно народно ,ама си има камериерка да ви чисти тоалетната Андрейчо и Иванчо,кво разбираш под минибар бе? Ам то минибар зна4и мальк хладилник бе!Е как да няма ,има хладилник ,има паркинг,кой ти е искал пари за паркинга бе!Аз пьк сьм доволна ,вече и нет има,кво искат тия мрьнкачи.Хич да не идват таквиз ,да не развалят купона!
Оli4ka
8 Jul 2011 | 01:03
Аз пък съм много доволна. По миналата година бях и останах супер доволна. Климатик има само в долната стая. Мили собственици почистваха стаята ми всеки ден. Чистотата беше на ниво 6+. По-доволна не съм и очаквала да остана. Мн любезно отношение, очтивост, абе нямам думи.
Възмутен посетител
5 Jun 2011 | 02:56
И за климатиците лъжат!!!Обявата е от 2009, аз бях там ТОЧНО ТОГАВА И НЯМАХА КЛИМАТИЦИ!!!Паркинга наистина е на улицата, и двамата дето се водят по настаняването са нечистоплътни!Особено дебеличкия все обикаляше с една шапка, дето цяло лято не я свали!Другия мисля, че се къпеше...всяка неделя!Божидар ти който си коментирал тук или си един от двамата, или това ти е първото море в живота!Живеем в 21в. а тези предлагат мизерния си хотел, за който трябва да ни плащат, не ние да плащаме!!!
Божидар
27 Oct 2009 | 12:04
Вие сте лъжчи мястото е супер.Като не можете да ходите на море-недейте
Андреи Иванов
23 Aug 2009 | 11:59
значи хората са супер мърлячи след като заявих стая там за 4 човека за цяла седмица и след като два пъти се обадих за да имат някаква гаранция че пристигаме на точно определената дата в точно определен час бях посрещнат от двама много зле изглеждащи индивида който познаха да ми обясняват как мойте стай са дадени на някакви испанци и да ми предлагат стай ( отвратителни ) в съседни хотели и квартири с два думи хората са мърлячи хотела или там каквото е не съм видял а и не съжелявам ...
Иван Желязков
15 Aug 2009 | 14:20
Няма по-грозно и по-мръсно място!!! Всичко което пише в Интернет е лъжа - няма климатици, минибарчета и паркинг. Собствениците искат пари на хората за да си паркират колите на улицата, като че ли тя е тяхна.Сградата е коптор!!! И 5 лв не струва и лагерите навремето бяха по-хубави от тая съборетина...