Новини
Хотели и хижи
boo.bg
Хотели и хижи
Новини


Хижа Тинтява

Планина: Витоша
Местност:
Карта: Витоша !ново
Капацитет: 24 места
Цена на човек: от 15 до 15 лева
още снимки »
Хижа Тинтява се намира на 25 км. от центъра на София и е достъпна целогодишно. надморска височина-1520 м., отоплението е локално,електрифицирана и водоснабдена.хижата разполага с леглова база за 24 човека разпределени в двойни и тройни стаи. Цени ;15лв. на човек с ползване на кухненската база и ресторанта , внасяте си храни и напитки,има професионална скара,печка и всичко необходимо за приготвяне на хапването Ако гостите искат да им се приготвят супи,това става с предварителна уговорка Условията важат при брой гости, не по-малко от 15 души. ХИЖАТА ЩЕ БЪДЕ В РЕМОНТ ДО КРАЯ НА 2017!!!
« предищен Обекти в Витоша следващ »
Видян: 34148 пъти  
!ново добави коментар
Моля, пишете на кирилица. Всички коментари, които не са на кирилица, ще бъдат изтрити!
Име
Коментар
 
Въведи номера

коментари

Колето
19 Apr 2023 | 17:44
Е КАК ВИ ИЗТЪРПЯЛ ЖОРКАТА.АЗ ЩЯХ ДА ВИ НАГОНИМ ДО 00.00 В ЛЕГЛАТА.ДА НЕ СЕ НАМИРАТЕ У ВАС ДА ПРАВИТЕ ЩО СИ ИСКАТЕ.ПЛАНИНАТА РЕВЕ ОТ ТАКИВА КАТО ВАС.ПРАВИТЕ КОЧИНА ОБЕКТИТЕ И С ГОЛЕМИ ПРЕТЕНЦИИИ ДРУГАРИ Б. ИМА ОБЕКТИ НА ВИТОША КОИТО НЕМА ДА ВИ ПУСНАТ ДА СТЪПИТЕ ЩОТО ХОРАТА СЕ ГРИЖАТ ЗА ОБЕКТИТЕ СИ ЗА ДОБРИ КЛИЕНТИ.
Миглена Атанасова гр. София
9 Sep 2015 | 01:19
беше уникално преживяване,добри условия, огромна камина,а хижаря Жоро като разбра ,че обичаме рок ,пусна такива концерти на стената ,че направо разцепи мрака. Скоро пак сме там
A
1 Apr 2015 | 19:48
Не посещавайте, хижата!!! Хижарят не е напълно в час. Като за начало, без въобще да ни предупреди, че ще бъде така - заедно с нашата 20членна компания, в залата се събра и неговата компания от 6-7 души. Не че ни безпокояха, но в момента, в който почнахме да си приготвяме вечерята, той почна да приготвя неговата (риба!!, която омириса всичко) и правеше забележки, че сме се бутали покрай него в кухнята и сме пречели. Най-фрапиращото беше, че той цяла нощ не се прибра и до 6 часа сутринта, стоя на един стол, без да яде, без да пие или да говори, а само ни наблюдава, като от време на време придрямваше. Ясно беше, че просто ни следи какво правим. След 2 часа заключи всички външни врати и нямаше как да излизаме навън. По едно време, започна да прибира чаши и чинии и да се разчиства, помолихме или да помогнем или да ги остави да си ги ние да си ги оправим преди да си легнем, той само промърмори "не". На лягане каза, че трябва да освободим стаите до 12 часа, защото "щели да идват чистачки", а гарантирам, че чистачки не бяха идвали от седмици, по пода на стаите се търкаляха фъстъци и не само. Още в 11 и нещо започна да снове напред назад, надничаше в стаите и ни раздигаше, а долу не можеше да се изпие и едно кафе, защото беше прибрал всички столове и маси!!!!
Колю Честеменов
22 Feb 2015 | 11:38
Това старата хижа ли е ? Защото съм ходил там още през 1986 година имаше ски писти една за начинаещи и една средно трудна имаше и ски-влек .Хижата беше много хубава , даже даваха и ски-обурудване поднаем изобщо всичко беше супер.
Пламен
18 Feb 2015 | 11:41
Така, актуално инфо от 14.02.2015 г. Хижата е меко казано супер! Много приятна, с хубави и топли стаи. Подходяща е за посещение и с малки деца. Има 7 двойни стаи, 2 четворки и 1 петица. Столовата е огромна, с камина в центъра и е перфектна за танци и големи компании. Кухнята също е ок, скарата е професионална електрическа и бързо пече индустриални количества мръфки, кифтета, лук и патладжани  На хижата си носите всичко – ядене, пиене, чаши, чинии, вилици, лъжици. Музиката – човека си има колони, вие си носете само лаптоп. (Ако слушате чалга, не си носете музика :D ) Природата е без коментар – боров разкош навсякъде с 3 метра сняг  Ако ходите зимно време, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО слагайте вериги на гумите, защото иначе ще се видите в чудо! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО тръгвате за хижата след 14:00 часа – преди това полицията не пуска коли, защото не можете да се разминете. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО си тръгвате от там до 12:30, за да сте се изнесли от трасето преди 14:00 часа! Хижарят Жоро – супер пич, който при желание плейва клипове на стената с AC/DC, Deep Purple и т.н . Абе хижата е чудна и 100% ще се върнем пак. Нощувката е 15 лв., за деца е безплатно.
Силвия Русинова
23 Jan 2015 | 14:50
хижата е супер, бяхме там през декември 2014 и прекарахме чудесно
Пътника
4 Sep 2014 | 23:24
Момина скала е гадна хижа!!!
Емилия Иванова
13 May 2014 | 12:29
хижата работи обикновено петък,събота и неделя , или с предварителна уговорка с управителя Жоро, тава е неговия тел.0889380206
Красимир Аврамов
11 Nov 2013 | 18:25
Хижата не работи.На 08.11.2013 се качихме на Витоша цял ден обикаляхме като луди Тинтява не работи,Родина изоставена,накрая отседнахме в Момина Скала.