Новини
Хотели и хижи
boo.bg
Хотели и хижи
Новини


Комплекс Романтика ***

Oбласт: Ловеч
Населено място: Априлци
Адрес:
Капацитет: 110 места
Телефон: 0887/064310; 0885/835299
Email: contact@romantika-gm.com
Website: www.romantika-gm.com
още снимки »
ресторант
басейн
фитнес
сауна
Комплекс Романтика - Априлци
Хотелски комплекс "Романтика" се намира в троянския Балкан в малкото китно селце Кръвеник. Комплексът се състои от няколко сгради и къщи разпръснати сред 12 декара поляни, много зеленина и простор. За хранене комплекса предлага нов изискан ресторант "Фантазия". Местността предлага много видове забавления, например три манастира, ловно стопанство, спортен риболов и много други.
update
« предищен Обекти в Априлци следващ »
Видян: 4059 пъти  
!ново добави коментар
Моля, пишете на кирилица. Всички коментари, които не са на кирилица, ще бъдат изтрити!
Име
Коментар
 
Въведи номера

коментари

Камелия Костова
3 May 2016 | 14:48
Разочарована и не бих препоръчала ...Бяхме за Великден 3 нощувки на косъм да си тръгна .Стаите и банята мръсни ,храната вкусна ,но много оскъдна ,басейна неотоплен 20 градуса не можа да се използва .Бяхме семейства с деца и при разговор между нас,доволни нямаше
Ради
3 May 2016 | 11:44
Аз съм много разочарована, дори на неприятел не бих го препоръчала!Пълна селянка е собственичката, печалбарка - нула качество !Провали ми великденски празници 2016- с резервация за 4 дни, отидох, след 15 минути вече пътувах наобратно към вкъщи, дори не се настаних!Нищо то това, което беше описано при заплащане на нощувките не беше истина.Апартаментът е под всякаква критика!Счупени прозорци, квадратура колкото банята ми вкъщи.Излъга ни, както и други настанени след нас почиващи. Басейнът...от мръсотия не му се виждаше дъното! Просто ужассно! Не го препоръчвам.
Галина
19 Aug 2011 | 16:47
Незнам за тази година, но миналата година ходихме там юли месец. Беше тихо спокойно, персоналът много учтив. Тогава строяха в околностите и ако това е променило нещо ... незнам. Гледката от балкона, планините сякаш на една ръка разтояние, все са ми пред очите и се надявам пак да отида там.
Таня
13 Jun 2011 | 18:27
Жалко за Романтика.Напълниха го с ученици - гадни и невъзпитани и с тъпи учителки на които не им пука за децата.Родителите са луди щом си пускат децата с такива откачалки.А беше хубаво там и тихо.Дано да свърши този ад, че август да почиваме там.
Иво
10 May 2010 | 17:08
Ей "Диана" не се отказва. Не се лъжете хора. Всичко друго но не и приятно изкарване може да преживеете там. Както казах и в много други форуми единствените хора които пускат добри коментари за това място са приближени на собствениците хора, ако не и самите те. И да изтриете коментара нищо няма да се промени. Остава си некоректното отношение към хората. Пренебрежителното държание на управителката и като цяло мизерните чаршафи. Пак казвам единственото за което съжалявам е природата. Всичко останало е... само си правете изводите. Ако не поровете се и за други мнение освен на "Диана", "Стефан" и "Гери"
Диана
9 Mar 2010 | 12:56
Страхотно място! Всичко е перфектно - стаите, цените, храната, обслужването. Наоколо е много красиво, има къде да се разходиш, а в комплекса може да се организира чудесен купон. Има си басейн, фитнес, тенис маса. Децата ги пускаш и ги забравяш. Вече два пъти ходим и планираме третото си посещение.

Търси
За хотелиери
Новини
ADSpot

Най-нови регистрации