Новини
Хотели и хижи
boo.bg
Хотели и хижи
Новини


Хотел Диабис **

Oбласт: Бургас
Населено място: Равда
Адрес: Македония
Капацитет: 40 места
Цена на човек: от 40 до 60 лева
Телефон: 0896 833 479
Email: diabis@abv.bg
Website: www.diabis.com
още снимки »
TV
климатик
телефон
минибар/хлад
интернет
тераса
басейн
паркинг
Хотел Диабис - Равда
Хотелът се отличава с изключителен стил и уют. Има коктейл бар, басейн за деца и възрастни. Характерно за хотела е съчетанието от тишина и комфорт в неговите 18 двойни стаи и 4 апартамента. Всички те разполагат с тераса, климатик, самостоятелен санитарен възел, телевизор и хладилник, интернет.
update
« предищен Обекти в Равда следващ »
Видян: 2307 пъти  
!ново добави коментар
Моля, пишете на кирилица. Всички коментари, които не са на кирилица, ще бъдат изтрити!
Име
Коментар
 
Въведи номера

коментари

Пламена Стефанова
20 Aug 2010 | 21:17
И аз имах "удоволствието" да отседна за няколко дни в хотел "Диабис" в Равда.За съжаление не се оправдаха очакванията ми.Не само климатик нямаше,но и вечер не се пуска осветлението....За капак на всичко имаше и един заядлив старец,който бил управител на хотела.И ако той разбира от хотелиерство то аз съм Памела Андерсън.Изобщо нямам идея защо изобщо го държат там.Никога няма да повторя тази моя грешка.
Сем.Павлови
19 Aug 2010 | 15:24
Отседнахме в този хотел на 13 август 2010г. Всички бяхо много мили,а и самото хотелче е уютно...Но само това. Точно този ден температурата беше 40 градуса на сянка,а и с влагата от морето тази температура трудно се понасяше.Разбира се не сме очаквали,че ще спим без климатик...Оставиха дете на 2 години и трима вьзрастни да спим на последния етаж без климатик! Това за мен е недопустимо при цена от 60 лв на вечер и при положение,че това е хотел с категория 2 звезди.В обикновените квартири има нормални климатици. Но в този хотел са решили да пестят,сложили са централна климатизация и спират на хората климатика,когато трябва да почиват. Трябвало да си отворим прозорците! Все едно да имам "Мерцедес" и да си го карам с отворени прозорци! Да влизат насекоми и всичката горщина отвън...Ако след всичките мили думи, които изговориха, ни бяха съобщили, че климатиците спират през нощта, никога нямаше да се настаним в този хотел. Ако някой държи на удобство и не иска да почива в сауна, никога да не посещава хотел ДиаБис- Равда. Може би зимата...