Новини
Хотели и хижи
boo.bg
Хотели и хижи
Новини


Къща ХАДЖИ ВЕЛИНОВ ХАН ***

Oбласт: Габрово
Населено място: Боженци
Адрес: Боженци
Капацитет: 20 места
Цена на човек: от 20 до 25 лева
Телефон: 0885 333 148
Email: info@bg-guesthouse.com
Website: www.bg-guesthouse.com
още снимки »
TV
минибар/хлад
тераса
ресторант
бар
паркинг
Къща ХАДЖИ ВЕЛИНОВ ХАН - Боженци
Голям вътрешен двор-градина с барбекю и паркинг. Когато се събудите сутринта, ще знаете, че това е мястото, където ще дойдете отново.
update
« предищен Обекти в Боженци следващ »
Видян: 4711 пъти  
!ново добави коментар
Моля, пишете на кирилица. Всички коментари, които не са на кирилица, ще бъдат изтрити!
Име
Коментар
 
Въведи номера

коментари

Компанията
1 Jan 2017 | 22:07
Резервирахме Хадживелиновия хан за Новата година от 30.12.-02.01.2017 г. Напълно разочаровани сме и никога повече няма да повторим. Хаджи Велин, домакинът е негостоприемен, натрапчив и нелюбезен. През цялото време се чувствахме като на консомолски лагер. Имахме вечерен час за механата (23ч. ни връчваше чантите и телефоните да напускаме), на 31.12. стояхме като наказани в стаите в студа, защото не разрешава да се влиза в механата, за да бъдела приготвена за НГ. Изгони детето от там, защото му пречело. Много алчен и дребнав човек. Цените му са неоправдано високи, храна в ресторанта липса, освен заешко, джолан и шкембе чорба. Персонал също. Беше наел само за НГ. Сутрин на закуска освен мекици и баница друго не се предлага. Нямаше дори хляб за принцеси за децата. Въпреки, че закуската беше включена в нощувката отново плащахме сметка сутринта за напитките. След НГ на другия ден закуската беше от 11 ч. Това, че сме с малки деца не го притесняваше. Наложи се да вземем баница от вечерята в стаите, за да има какво да закусят преди да е отворила механата. Не разрешаваше да си пускаме музика и бяхме принудени на НГ да слушаме Висоцки и стари градски песни. През цялото време стоеше до нас и ни гледаше намръщено. Децата явно го дразнеха и постоянно им правеше забележки. Вместо да се забавляваме се напрегнахме и изнервихме от отношението му. Стаите са изключително малки и тясни. Кабелната в две от стаите не работеше. Възглавниците бяха меки, ниски и неудобни. Толкова ни беше неприятен престоя, че въпреки, че бяхме платили 3 нощувки, едвам издържахме НГ и на сутринта си тръгнахме с ден по-рано. А Хаджи Велин беше побързал с пристигането да оправим парите, вероятно, защото има горчивия опит на недоволни клиенти, които не са искали след престоя да си платят. Заради домакини като него зачеркваме иначе красивото село Боженци от картата.
Искра
16 Sep 2016 | 16:15
Резервирах през booking.com две стаи в Хадживелинов Хан за 2 нощувки в Боженци - голяма грешка! Първо цената през сайта се оказа по-висока от тази на място. Отношението на собственика е под всякаква критика - все едно, че ти е направил услуга да те приеме. Всичко е направено с цел печалба и само печалба. Условията не отговарят на категорията - няма топла вода, отказват всякакви услуги (например ютия, сешоар). Леглата са стари, неудобни, с бабунки. Гърбовете ни боляха сутринта. Усещането в хана е че за всяко нещо те прецакват на дребно. Собственикът е сърдит и вечно намусен, отнася се с подигравка на въпросите на гостите си и не толерира никакви уточняващи въпроси и претенции. Осветлението на целия хотел се гаси след 11:00 ч. и всичко става криминално. Закуската е само една и е различна за гости на хотела и външни лица. Като цяло - срам за българския туризъм! Никога няма да повторя не само човека, хотела, а вече и селото, и то само заради него. В по-голямата част от Боженци, местното е само име, за да привличат посетители, в Хадживелинов Хан сервират смокиново сладко от Метро, а в съседното кафене ти предлагат чай от пакетче на цена 2лв! Доста от "местните" жители се оказаха от Варна... Пестилът и бялото сладко се приготвят в Габрово, а тъй като не видяхме никъде животни, силно се съмнявам, че надениците са домашни, както и всичко останало с този етикет! В добавка, в този край не са чували за касови бележки, повечето от заведенията издават само нефискален бон!