Новини
Хотели и хижи
boo.bg
Хотели и хижи
Новини


Хотел Мони ***

Oбласт: Смолян
Населено място: Мадан
Адрес: ул. Перелик 2
Капацитет: 20 места
Цена на човек: от 20 до 30 лева
Телефон: 0308 2626, 0888 696256
Email: omelia@abv.bg
Website: omelia.hit.bg/indexHOTELA.html
още снимки »
TV
климатик
телефон
минибар/хлад
интернет
тераса
ресторант
бар
рум-сервиз
паркинг
Хотел Мони - Мадан
Семеен хотел "МОНИ " се намира в близост до зимния курорт Пампорово, както и близо до стария град в Златоград. Хотела Ви предлага уютна обстановка, спокойствие и перфектно обслужване.
update
« предищен Обекти в Мадан следващ »
Видян: 7963 пъти  
!ново добави коментар
Моля, пишете на кирилица. Всички коментари, които не са на кирилица, ще бъдат изтрити!
Име
Коментар
 
Въведи номера

коментари

Ранчо Кисьов
12 Mar 2020 | 22:39
Бях ме в този хотел с жена ми на 12 март 2020год.Търсехме си стая за нощувка, персонала с влизането ни посрещна много приветливо макар че беше късно, настани ха ни в стая. Стаята беше супер топла добре обзаведена и чиста, нахраниха ни в ресторанта със ВИП обслужване. Заслужава си да посетите точно този Хотел защото за тази цена няма да намерите друг хотел в града толкова добър. Страшно ни хареса оценка 100.В града това е най добрия хотел. Успех на колектива
Георги Георгиев
22 Jan 2017 | 17:15
Бях там неотдавна...Стаята беше неотоплена добре.Няма климатик, има радиаторно парно до прозорецът, и една духалка(печка)... Топлата вода не беше топла, защото,не ни предупредиха, че тряжва да включим бойлера!... Цифровата ТВ не бешеточно цифрова, защото хващашесамо ТОЧНО 7 програми, общо 10 с повтарящите се. ЦЕНАТА?!?!?!? Цената не е както ПОДМЯТАТ ,а е 40 .00 ЛЕВА!!! Не е между 20 и 30 както се опитват да ни подведат! оценката ми е 2 !