Новини
Хотели и хижи
boo.bg
Хотели и хижи
Новини


Вила Кълвачеви - k.k. Цигов чарк ***

Oбласт: Пазарджик
Населено място: Батак
Адрес:
Капацитет: 24 места
Цена на човек: от 15 до 25 лева
Телефон: 0887 96 99 47
Email: ankalvacheva@abv.bg
Website: www.hotelkalvachevi.com
още снимки »
TV
интернет
тераса
аниматор
басейн
джакузи
паркинг
Вила Кълвачеви - k.k. Цигов чарк - Батак
Желаете ли да посетите едно чудно място? Това е малък семеен хотел, уютно сгушен в полите на планината на Орфей-Родопи. Семеен хотел "Кълвачеви" се намира в живописната планина Родопи в центъра на "Цигов Чарк". Разположена е в близост до брега на язовир "Батак" с великолепен изглед към него.
update
« предищен Обекти в Батак следващ »
Видян: 10658 пъти  
!ново добави коментар
Моля, пишете на кирилица. Всички коментари, които не са на кирилица, ще бъдат изтрити!
Име
Коментар
 
Въведи номера

коментари

Светла Гевезова
31 Mar 2012 | 21:15
Снимки хубави.....до тук.Има какво да се желае. Не останахме доволни - студено,шумно.
Ваня Петрова
26 Jan 2012 | 14:06
Бяхме в това чудесно хотелче.Много сме доволни.Ще го посетим отново с удоволствие. Искрено Ви го препоръчваме!
Тодор Стоянов
26 Jan 2012 | 14:04
Вилата е прекрасна.Всичко е ново и идеално чисто.Има всички удобства,за които можете да си помислите.С добри впечатления сме не само от прекрасната природа,но и от собствениците.Тяхното присъствие е много дескретно.Те са чудесни хора.Много мили и внимателни.Ще препоръчам тази къща на всички,които все още не са се възползвали от гостоприемството на родопчани.
Един-недоволен-посетител
26 Apr 2011 | 21:31
Моите впечатления са от началото на април, обаче коментара долу все едно че аз съм го писала :( Вилата е ужасно неподдържана, на стопаните тоя бизнес не им е много присърце, липсват елементарни условия. Вилата мирише на мухър и цигари, работи половин котлон, барбекюто явно е правено от човек, който си няма никаква представа как се правят тия работи, защото пушекът не излиза през комина, а направо си дими в очите на човека, който е решил да се занимае със скарата. А иначе природата наоколо е прекрасна, но има много по-добри места, от които да й се наслаждавате.
ivan_stoyanov
4 Jul 2010 | 15:19
В действителност състоянието на вилата не отговаря на прекрасните снимки. Вилата се нуждае от ремонт - от входа те лъхва миризма на куче и застоял цигарен дим. Съдовете и мивката в хола са захабени. В стаята в която бяхме настанени сифонът беше запушен и ставаше малко езерце докато се къпеш. Стаите са изключително тесни. Могат да се гледат само 6-7 телевизионни програми, които насичат непрекъснато. Иначе гледката от вилата и природата около нея са невероятно красиви. След първата разходка в Цигов чарк установяваш, че има значително по-луксозни условия за почивка в курорта на по-ниски цени.