Новини
Хотели и хижи boo.bg
Новини
Хотели и хижи


Васко Василев и Чамбао тръгват на турне из България

25 Март 2011 | Събития

Испанската група Chambao
След изключителния успех на концерта през октомври в София, световноизвестният цигулар Васко Василев ще събере отново приятната компания на музикантите от Чамбао за поредица от 6 концерта в рамките на 7 дни.

Концертът в София е на 12-ти май в рамките на ежегодния "Салон на изкуствата", който тази година е посветен на 30-годишнината от откриването на Националния дворец на културата. "Все още помня грандиозното откриване, където свирих по покана на Людмила Живкова и бях много щастлив, когато след концерта през октомври г-н Друмев отправи тази покана към мен. Наложи се да променя графика си в Кралската Опера и се радвам, че ще се кача за сцената на зала 1 за този неин рожден ден", споделя Васко.

Завръщането на виртуоза в България този път няма да се изчерпа само с един концерт в София, а с доста амбициозна програма от 5 допълнителни, съобщава БГНЕС.

Концертите започват на 11 май в Драматично-кукления театър "Иван Радоев" в Плевен и ще преминат през София, Стара Загора, Бургас, Варна и завършат в Русе на 16-ти май.

Стара Загора и Бургас са два от градовете, в които Васко за първи път ще се запознае с публиката там.ADSpot

Лимон
27% от спечелилите от лотарията жени крият билета си в сутиена.