Новини
Хотели и хижи boo.bg
Новини
Хотели и хижи


В международно онлайн състезание за фотография и късометражен филм ще участват младежи от Добрич

17 Декември 2009 | Събития

Филмова лента
Младежи от Добрич, заедно с техни връстници от три континента, ще участват в международно онлайн състезание за фотография и късометражен филм.

Добрич днес е домакин на работна среща по проект, който реализира различни прояви с мотото “Устойчиво развитие през очите на младите”. Освен България, представена от Международния институт по мениджмънт в града, участват учебни институции и неправителствени организации от Германия, Франция, Казахстан, Узбекистан и Южна Африка.

Общата цел на сътрудничеството е да бъдат насърчени междукултурният диалог и разбирателството сред младите хора от различни страни. Използването на медиите е основният инструмент в работата по инициативата. По информация на Цветелина Генова, ръководител на проекта от българска страна, предстои организирането на две “Зелени училища” в България за 24 младежи от шестте страни, партньори.

Ще се работи за изработване на визия за това как да се подобри и съхрани природата и човечеството, като част от нея. Разнообразните дейности целят мобилизиране на потенциала на младите хора, да бъдат чути техните позиции, да бъдат изградени нови модели на участие в обществото, да се съдейства за социалното и личностно развитие на младежите и те да се почувстват част от глобалното общество на връстниците им, които споделят различни култури и еднакви човешки ценности.

ADSpot

Лимон
Някои бълхи имат пенис във формата на “Y”.