Новини
Хотели и хижи boo.bg
Новини
Хотели и хижи


Уикеда тръгват на лятно турне

28 Юли 2010 | Събития

пънк-ска банди Уикеда
Уикеда подготвят обиколка по Черноморието, Пловдив и домакинство в София. Лятната им програма идва два месеца след мащабната им обиколка през май, която включваше 11 града в България.

Първата серия е изцяло морска. Още този четвъртък - 29 юли - Уикеда ще гостуват в Поморие на Текила бар. Веднага на следващия ден, групата ще бъде хедлайнер на TWO DAYS R.A.R. FESTIVAL на откритата сцена на Music Beach - Шкорпиловци. Там Уикеда ще бъдат в компанията на The Pomorians и 4?

На 31 юли, Уикеда пътуват за Каварна, където ще свирят в Арт Клуб - Ретро. Неделната вечер на 1 август е запазена за къмпинг Смокиня и бар Castro, където музикантите ще забият буквално на плажа в сравнително ранните часове - малко след 19 ч.

Входовете за четирите поредни морски концерта варират от безплатни до символични суми.

На 11 август, Уикеда - вече в София - ще свирят насред Борисовата градин в Pork Pie (бившият Маймунарник). Билетите също са на достъпната цена от 5 лв.

Хронологично идва ред на едно от най-големите събития на лятото - фестивалът Spirit Of Burgas. Уикеда са поканени като хедлайнери на сцената на Джак Даниелс по време на втория ден - 14 август. Там те ще делят една сцена със Светльо & The Legends, Карцер, Отряд 13, Booze Brothers и Default.

На 26 август, идва ред на Пловдив и отново една от малкото впечатляващи сцени на открито - тази в Конюшните на Царя, където Уикеда ще свирят за първи път. И то в компанията на The Pomorians. Входът за общия концерт на двете банди е 8 лв.

ADSpot

Лимон
Първата жена спечелила конкурса Мис България се казва Стоянка Кунчева от София. Годината на първия конкурс е 1930-та.