Новини
Хотели и хижи boo.bg
Новини
Хотели и хижи


Стинг идва отново в България на 7 юни!

23 Февруари 2011 | Събития

Гордън Матю Томас Съмнър - Стинг
Британската суперзвезда Стинг (Sting) ще пристигне у нас за концерт на 7 юни 2011 година на столичния стадион "Георги Аспарухов". Шоуто е част от десетото поредно издание на фестивала Arena Muzika. Освен със своя виртуозен бенд, Стинг ще свири пред българската публика и със симфоничен оркестър.
Сцената за концерта ще бъде разположена с гръб към сектор "В" на "Георги Аспарухов". Пред нея, върху терена и на специално покритие, ще бъдат позиционирани 5 500 седящи места. Останалите ще бъдат разположени на трибуната на сектор "А" на стадиона, като капацитетът по този начин е ограничен до 13 500 души.

Билетите за шоуто на Стинг са на цени от 80, 100, 150 и 200 лева, като влизат в продажба от 25 февруари. Това музикално събитие, както и останалите концерти на София Мюзик Ентерпрайсис през 2011 година, са посветени на 20-годишния юбилей от създаването на компанията.

Датата в България е част от световното турне на Стинг - Symphonicity, в което носителят на Грами изпълнява някои от най-големите си хитове с аранжимент за симфоничен оркестър.


ADSpot

Лимон
Във Флорида могат да получат затвор жени, които заспиват, когато сушат косата си във фризьорски салон.