Новини
Хотели и хижи boo.bg
Новини
Хотели и хижи


Продължават записванията за Pamporovo Freestyle Open

19 Февруари 2010 | Събития

Ски писта
снимка: Елица Елефтерова
Общо 88 участници са се записалите за първото комбинирано freestyle състезание по сноуборд и ски в Пампорово до 19 декември, съобщиха от курорта.

Записването на участници ще продължи до техническата конференция вечерна в хотел Орловец или до достигане на бройката от 100 участника.

Всички съоръжения за състезанието са изградени и въпреки слънчевото и меко време са в отлично състояние. Снежната покривка все още е над два метра и всички пости в курорта са обработени и отворени.

На 20 февруари ще бъдат квалификациите, а вечерта най-добрите в българските ски и сноуборд свободен стил през последните няколко години ще покажат умения в скока.
Наградният фонд на състезанието е 2400 лв.

След края на състезанията, единственото в България съоръжение Half pipe ще бъде поддържано и отворено за ползване през целия сезон, а скока за Big air ще остане за свободно ползване през следващите няколко седмици.

Както TouristMedia писа състзенаието ще се проведе от 19 до 21 февруари, като в него се очакват да вземат участие скиори и сноубордисти от Австрия, Македония, Бългаия, Гърция, Сърбия.


ADSpot

Лимон
Мона Лиза няма вежди.