Новини
Хотели и хижи boo.bg
Новини
Хотели и хижи


Привличаме заможни туристи от арабския свят

09 Май 2014 | Туризъм

На море, на плаж
Страната ни показва ново лице с възможностите си да привлече високоплатежоспособни туристи от арабския свят, съобщи пресцентърът на Министерството на икономиката и енергетиката (МИЕ). Това беше демонстрирано на най-значимото международно туристическо изложение в Близкия изток Arabian Travel Market.

Борсата е за професионалисти и се провежда в Дубай в периода от 5 до 8 май 2014 г. МИЕ организира за втора поредна година българското участие в изложението.

Щандът, с който се представя нашата страна, тази година е с по-голяма площ и оригинален дизайн. На изложението ще участват още хотел "Интернационал" – курортен комплекс Златни пясъци, компаниите Travel TSH, Profi Tours и Orange Tour.

Общините Варна, Хасково, Стамболово и Димитровград се представят с общ проект за развитие на местния туризъм, финансиран с евросредства по програма на регионалното министерство.

България демонстрира в Дубай отличните си възможности за морски, балнео- и СПА ваканции, за разнообразни семейни почивки в луксозни хотели, а също и за развлекателен туризъм. Платежоспособните арабски туристи са привлечени от отличните климатични условия и красивата природа в нашата страна, която предлага комфорт в пътуването и близки разстояния за бързо предвижване.

Тези оферти са предизвикали голям интерес към щанда ни както сред арабски партньори на българските туроператори, така и у изложители от други страни в рамките на изложението, съобщават още от МИЕ.

ADSpot

Лимон
Във веждата има средно около 550 косъма.