Новини
Хотели и хижи boo.bg
Новини
Хотели и хижи


Първите германски туристи започват да пристигат в Албена

20 Март 2015 | Туризъм

на море, на плаж...
Първите немски туристи за този сезон пристигат в курортен комплекс Албена на 21 март. Гостите от Германия са привлечени от богатата гама класически балнеологични услуги, които предлага курортното селище, както и от множеството интересни екскурзии и подходящи аниматорски програми, съобщават от курорта.

Германските туристи ще отседнат в пет звездния хотел „Фламинго Гранд", където могат да се насладят на изискана кухня, отлично обслужване и комфорт, които ще допълнят планираното от тях балнеолечение.

Хотел „Фламинго Гранд" е отличен за втора поредна година с престижната награда на Tripadvisor, Traveller's Choice 2015, в категория за най-добър семеен хотел, сред 25 топ хотели за семеен отдих в България.

Първите за сезона немски гости ще бъдат последвани от още няколко групи, които в началото на април ще бъдат настанени в курортно селище Албена. Освен хотел "Фламинго Гранд", хотел „Ралица Супериор" също очаква групи с немски туристи, привлечени от отличните възможности за ползване на балнеологични процедури, високото ниво на обслужване, чистотата и спокойствието на курортно селище Албена.

ADSpot

Лимон
Едното око на делфините е отворено докато те спят.