Новини
Хотели и хижи boo.bg
Новини
Хотели и хижи


Пънкарите The Exploited идват в София

16 Февруари 2010 | Събития

Легендарната шотландска пънк банда The Exploited
Легендарната шотландска пънк банда The Exploited идва за концерт в София на 10 април. Събитието ще се състои в клуб ‘Blue Box' и ще бъде подкрепено от родните хардкор величия Last Hope и култувият артист Бичето.Концертът е част от цикъла "4 години тангра Мега Рок".

Шоуто ще бъде открито от друга българска банда, чието име ще бъде обявено съвсем скоро, обясниха организаторите.

Пънк шайката на Уоти Бъкън ще стартира европейското си турне именно от София. The Exploited идват заредени с много официален мърчъндайз, както и с вечните пънк химни ‘Punk's Not Dead', ‘Sex And Violence' и по-новите траш удари ‘Beat The Bastards', ‘Fuck The System'.

Last Hope пък ще отпразнуват 15 години на сцената с убийственото си DVD - ‘Last Hope - Bulgar Display of Power', поводът за което е и участието на бандата в този концерт.

Култовият проводник на пасторалната БГ rustic R&B core естетика Бичето разпространи заплахата, че се заръща, в края на миналата седмица, когато откри съществуването на интернет:

"Нови песниии, нови милодий, нови видия и предстъвления.... НОВУ СИЧКУУ още подир Великден*!"

"И никаква циензураааа!", изрева духовният лидер на цяло едно зряло поколение.

Последната сценична изява на Бичето бе на първия концерт по повод старта на радио Тангра Мега Рок през 2006 г. Оттогава, самобитният творец живее в изолация и пише своите стихове и песни, вае есета и рисува бъдещето на човечеството.

Билетите за концерта вече се продават в системите на Ticketsream.bg и Eventim.bg. Първите 100 билета са на промо цена от 30 лева, след това стават 35 лева. На място, в деня на концерта ще се продават за 40 лева.

Ето и останалите концерти и дати от цикъла ‘4 години Тангра Мега Рок':

24 март, зала ‘Универсиада', Концерт с Ер Малък, Insmouth, Odd Crew + най-горещата нова БГ рок банда;

09 май, клуб ‘Blue Box' - Riverside и Pantommind.

Промо билетите за 24 март и 9 май са изчерпани.

ADSpot

Лимон
На ден човек средно изговаря по 31,500 думи.