Новини
Хотели и хижи boo.bg
Новини
Хотели и хижи


Откриха официално четвъртия национален танцов турнир в Перник

11 Декември 2009 | Събития

Перник преди началото на Международния фестивал на маскарадните игри Сурва
В Перник бе открит официално четвъртият национален танцов турнир. Градът е домакин на единствения в страната предколеден турнир по танцово шоу, характерни танци и хип-хоп.

В началото заместник-кметът на общината Иван Джегалски приветства участниците и пожела успех на всички. Седемчленното жури е председателствано от международния съдия Синиша Веселинович.

Близо 500 участници от над 15 града ще се борят за големите призове – Купата на кмета на община Перник, купата на Българска спортна танцова федерация и купата на българска танцова организация. Ще бъдат връчени 12 купи във всички възрастови групи.

На най-добре представилите се танцьори ще бъдат раздадени медали, плакети и грамоти. Максималната оценка, която могат да получат състезателите, е 40 точки. Надпреварата започна със солови изпълнения в категорията “Танцово шоу”. В събота и в неделя ще има състезания по хип-хоп и характерни танци. Забранено е участието на групи, занимаващи се с рокендрол. На децата до 11 години не се позволяват поддръжки. Състезателите нямат право да използват един и същи костюм за два танца.

ADSpot

Лимон
Някои бълхи имат пенис във формата на “Y”.