Новини
Хотели и хижи boo.bg
Новини
Хотели и хижи


Легендарният Джо Кокър ще изнесе концерт в София на 28 май

11 Февруари 2011 | Събития

Легендарният Джо Кокър
Носителят на Грами Джо Кокър (Joe Cocker) ще пристигне за концерт в България. Шоуто на изпълнителя на класики като You Can Leave Your Hat On и Unchain My Heart ще се състои на 28 май 2011 година в столичната зала "Фестивална".

Билетите за събитието са на цени от 80 лв. (правостоящи), 90 лв. (седящи) и 100 лв. (правостоящи Golden Circle), като влизат в продажба на 14 февруари в мрежата на Eventim.

В своята над 40-годишна музикална кариера Джо Кокър има издадени 21 студийни и четири лайв албума. Носител е на най-престижните световни награди, включитело Грами, Златен глобус и Оскар, като дори е удостоен с орден на Британската империя.

През есента на 2010 година Джо Кокър се завърна с чисто нов албум - Hard Knocks, първи проект на изпълнителя, издаден под шапката на Sony Music. Именно парчета от Hard Knocks звездата ще изпълни по време на концерта в София на 28 май.
"Вероятно съм прекарал повече време на улицата, отколкото в училище. Феновете, които са наоколо от достатъчно време, за да си ме спомнят през онези години, сигурно разбират името на новия ми албум", коментира 66-годишният британец.
"Ще чуете песни, които станаха доста успешни, но винаги са били пренебрегвани за лайв шоута. Разбира се, няма да пропуснем You Can Leave Your Hat On и Unchain My Heart - винаги ги изпълняваме, но в средата на шоуто искам да има и някои стари парчета като Simple Things и Tonight", обещава на феновете си Джо Кокър, чиято визита в България ще бъде в рамките на актуалната му обиколка в подкрепа на Hard Knocks.

ADSpot

Лимон
В шест страни в света е незаконно да кръстиш момиче с момчешко име и обратно.