Новини
Хотели и хижи boo.bg
Новини
Хотели и хижи


Камен Донев ще представи за трети път своя култов спектакъл в НДК

29 Октомври 2009 | Събития

Камен Донев
Най-касовият български спектакъл "Възгледите на един учител за народното творчество" отново ще вдигне НДК на крака на първи декември. Шоуто на Камен Донев за трети път ще пръсне по шевовете най-голямата зала в столицата. Абсолютният майстор на импровизацията и танците този път е поканил гост от странство - грузинеца Давид Киквадзе, основател на популярния ансамбъл University. Още отсега вървят басове в артистичните среди дали Камен ще успее да удари в земята с хореографските си таланти прочутия денсинг лъв.

Да подкрепят сънародника пред публиката ще излязат Мариана Попова, която по това време би трябвало да дундурка бебе, перкусионистът Стоян Янкулов-Стунджи и виртуозът Иво Папазов-Ибряма.

В скъпоценния сейф на Камен Донев има култови образи, които преливат от комедия дел арте до древногръцка драма. Разбира се, най-запомнящият се е Учителят, който надълго и нашироко обяснява колко е важен боят в живота на човека.

Камен Донев
ADSpot

Лимон
Когато европейците отишли в Австралия, попитали местните аборигени: „Какво е това странно, скачащо животно?”. Те отговорили: „Кенгуру.”, което означава „Не разбирам.”