Новини
Хотели и хижи boo.bg
Новини
Хотели и хижи


Хип-хоп и грайм от Foreign Beggars в Парти център 4 км

14 Декември 2009 | Събития

Британските хип-хоп и грайм изпълнители Foreign Beggars
Събитие под надслов "Контакт" ще представи три водещи чуждестранни проекта на меломаните в столичния Парти център "4 км".

Акцент в програмата на 18 декември са британските хип-хоп и грайм изпълнители Foreign Beggars, които ще гостуват за втори път в България след концерта им през 2008 година.

Foreign Beggars са MC Metropolis, MC Orifice Vulgatron, продуцентът Dag Nabbit, бийтбоксерът Shlomo и DJ Nonames. Появиха се на сцената през 2003 година с дебютния си албум Asylum Speakers, като музиката им комбинира рап с бийтбокс, скречове, импровизации и фрийстайл лирика.

За партито в столичния Парти център "4 км", у нас за първи път ще пристигне белгийският диджей и звезда на световната дъбстеп сцена - Bunzer0. Известен с тематичните си радио предавания по SubFM.com, Bunzer0 е номиниран за "Най-добър дъбстеп диджей" и "Най-добър дъбстеп радио водещ" на 2009-та година.

Специален гост на събитието на 18 декември ще бъде и джънгъл проектът Serial Killaz, познат с ремиксите си на Congo Natty, Cornel Campbell, както и с изданията си за лейбъла Ganja Records на култовия DJ Hype.

В програмата на партито "Контакт" ще вземат участие още родните диджеи EXo, Jamez Bong, Mocks и Konspirator. Публиката ще стане свидетел на бийтбокс изпълнение от Skiller, а вечерта ще завърши с джънгъл селекция от acidtrip.

ADSpot

Лимон
Единственото животно, което изпитва страх и не влиза в бой с „краля на джунглата” е слонът.