Новини
Хотели и хижи boo.bg
Новини
Хотели и хижи


Феноменалния DJ Ferry Corsten прави парти у нас

02 Ноември 2009 | Събития

Холандският DJ Ferry Corsten
След партитата в столичния Yalta club през октомври, сезонът там продължава с изявата на холандската суперзвезда Ferry Corsten, който ще пристигне у нас за първи път.

На 6-ти ноември в заведението ще прозвучи чисто новият албум на Ferry Corsten, специално за българските фенове на транс музиката.

Холандецът, който през последните 5 години не излиза от челната десятка на най-добрите диджеи в света според класацията Top 100 на DJ Mag, е свирил за стотици хиляди клъбъри от Австралия през Русия до Ибиса, където не веднъж печели наградата "Най-добър транс DJ".

Определян като "архитект, пионер и подбудител" на глобалното влияние на транс музиката, Ferry Corsten създава едни от най-завършените, енергични и мелодични парчета в денс музиката, носещи подписа на необикновения му стил.

Освен като диджей и продуцент, той е известен и с радиошоуто си Corsten’s Countdown. След успеха на третия му албум Twice In A Blue Moon, който излезе в края на 2008-ма, на 19 октомври 2009 година международно признатият диджей се завърна с нова ремикс версия на продукцията си.

ADSpot

Лимон
Чарли Чаплин е губил на конкурс за двойници на Чарли Чаплин :)