Новини
Хотели и хижи boo.bg
Новини
Хотели и хижи


Десетминутна презентация представя туристическите обекти в Кюстендил

23 Ноември 2009 | Туризъм

Най-високия вододад в Рила планина - Скакавишкия водопад
Общинската администрация в Кюстендил е изготвила презентация, даваща информация за възможностите за туризъм в региона.

Зам.кметът по икономика и финанси Надя Каратова заяви, че презентацията включва 30 слайда, даващи картина от най-красивите места в Кюстендилско. Материалите представят богатството на Кюстендил през четирите сезона от годината - минералната вода, чистата природа, плодородната земя и хилядолетната история.

„Кюстендил представя четирите си богатства през четирите годишни сезона, като се постарахме да акцентираме върху най-забележителните неща от тези богатства. Не ни беше лесно, разгледахме над хиляда снимки, докато изберем 30 от тях”, коментира Каратова.

Място в презентацията са намерили Скакавишкия водопад, лесопарк „Хисарлъка” и редица културно-исторически обекти. Самата презентация е с времетраене от 10 минути. В момента се работи и по нейния английски вариант, а след това тя ще бъде качена на официалния сайт на община Кюстендил.

„По този начин всеки, който желае да добие представа за това, което се предлага като туризъм, може да го направи посредством нашата презентация”, заяви Каратова.

ADSpot

Лимон
Първият филм, в който участва Силвестър Сталоун е порно озаглавено "Парти при Кити и Стъд".