Новини
Хотели и хижи boo.bg
Новини
Хотели и хижи


Билети за W.A.S.P. са разпродадени!

17 Ноември 2009 | Събития

Aмериканската глам метъл група W.A.S.P.
Концертът на W.A.S.P. в София на 17 ноември, в зала "Христо Ботев" е напълно разпродаден. И последните бройки билети за събитието, които се оказаха доста ценни в последните дни, се изчерпаха напълно.

Това съобщават организаторите от Loud Concerts, по чиято покана ще видим легендите на родна земя. Капацитетът на залата е абсолютно изпълнен и вероятно няма да се продават билети на място, както гласеше предварителната информация.

Хеви метъл легендите пристигат в България в деня на концерта и въпреки, че ще ги посрещнем за четвърти път - те отново предизвикват истинска истерия с гостуването си. Най- приятният момент за десетима от българските фенове на W.A.S.P. е, че минути преди да започне концерта - късметлиите ще се срещнат лично с емблематичният Блеки Лоулес.

Концертът е с начало 20.00ч, а първи на сцената ще забият българите от Sheky &The Bloodrain. Вратите на зала "Христо Ботев" ще бъдат отворени след 18.00ч.

В София Blackie и компания ще представят парчета от последния си албум "Babylon", който излезе на пазара преди около месец.

Aмериканската глам метъл група W.A.S.P.
ADSpot

Лимон
2.9 милиона долара струва най-скъпата фотография на света - "Езерце на лунна светлина" на Едуард Стайкен, от 1904 година.