Новини
Хотели и хижи boo.bg
Новини
Хотели и хижи


Банско пак взе приза "Най-добър зимен курорт в България"

02 Декември 2014 | Туризъм

Центъра на един от най-предпочитаните български ски курорти Банско
За втора поредна година Банско бе удостоен с приза „Най-добър зимен курорт в България” от Академията на световните ски награди.

Това стана на Гала церемония в хотел „Ароса" в меката на ските Кицбюел, в която по традиция взеха участие 200 топ мениджъри на водещите ски курорти и хотели. Домакин на събитието бе британската телевизионна звезда Ела Кларк.

От страна на Банско наградата получиха Мая Христоскова, изпълнителен директор на „Юлен" АД, концесионер на ски зона Банско, Иван Обрейков, маркетинг директор на фирмата и Георги Попов, директор на пистите ски зоната.

Участие в тазгодишното издание на анкетата организирана от Академията са взела 1 млн. души от цял свят. С приза, който Банско получава, България за втора поредна година намира място сред най-добрите 20 страни с развит зимен туризъм.

През годините Банско се утвърди като №1 в Източна Европа. В ски зоната бяха организирани по перфектен начин 8 старта за Световната купа, а на 28 февруари и 1 март 2015 ще има още два при дамите. Банско държи и приза за Зимна столица на Балканите за 2011-а.

ADSpot

Лимон
Оставянето на бакшиш в ресторантите в Исландия се счита за обида.