Новини
Хотели и хижи boo.bg
Новини
Хотели и хижи


Spirit of Burgas подгрява с клубно турне из страната

18 Март 2011 | Събития

Фестивала Spirit Of Burgas
снимка: www.nextbgtrip.com
Най-мащабното лятно музикално събитие на България ще стартира през 2011 година с две големи вълни от подгряващи фестивала партита в цялата страна.

Водени от успеха на миналогодишното трето издание на фестивала и амбицията да се разшири и затвърди, SPIRIT of Burgas тази година излиза извън рамките на трите фестивални дни и в средата на март стартира клубно турне из цялата страна. То ще подгрее голямото събитие на Централния плаж в Бургас на 12, 13 и 14 август 2011 г.

Клубният тур CATCH YOUR SPIRIT! BECK'SPERIENCE the SPIRIT OF BURGAS WARM UP TOUR ще протече в две вълни – пролетна и лятна. Първата стратира от първия ден на пролетта – 22 март. Втората вълна ще обхване част от май и месец юни.

По време на партита ще звучи музиката на артистите, участвали в изминалите издания на фестивала, както и тези, които ще се появят на тазгодишния SPIRIT of Burgas. DJ сетове от резидентите на CATCH YOUR SPIRIT! BECK'SPERIENCE the SPIRIT OF BURGAS WARM UP TOUR – DJ Fozzy и Мартин от club Stroeja, ще пренесат клубната публика в спомени от случилото се на морския бряг на Бургас в горещите августовски нощи на 2008, 2009 и 2010г. и ще подгреят за голямото събитие на 2011 г. Специален гост на партитата ще е DJ Darkstep, съпътстван от MC Negy от прочутия лейбъл ILLMATE

ADSpot

Лимон
Най-светлото място на Земята,което се вижда от космоса е Лас Вегас.