Новини
Хотели и хижи boo.bg
Новини
Хотели и хижи


Sofia Rocks се мести на стадион "Българска Армия"

10 Юни 2011 | Събития

Рок групата Whitesnake
Фестивалът Sofia Rocks се връща в центъра на София. След дълги преговори и проверки на възможностите за промяна на локацията в зависимост от текущите спортни събития, организаторите избраха за място на провеждане на фестивала наскоро ремонтирания стадион "Българска Армия" в Борисовата градина.

Тази локация ще осигури на публиката на Sofia Rocks максимално удобство и бърз достъп до концерта в петъчния ден, смятат организаторите.

Управителят на Болкън Ентъртейнмънт – Петър Петров, коментира решението си така: "Продължавам да смятам, че хиподрумът в Банкя е изключително подходяща локация за провеждане на фестивали на открито по много причини. Мястото дава неограничени възможности. Не е някаква екстравагантна новост - така се случват нещата в цял свят. Вярвахме, че феновете ще бъдат много по-доволни заради цялата атмосфера и всички допълнителни неща, които можеха да им се предложат и които са невъзможни в центъра на София. За съжаление българската публика не прие тази възможност, поради напразни опасения, че ще има затруднения при достъпа и транспорта. Ние щяхме да се погрижим и да организираме всичко по максимално добър начин. Тъй като ние винаги сме се опитвали да се съобразяваме докрай с желанията на феновете, взехме решение да върнем фестивала в центъра на града. Изказвам благодарността си на управата на Национален хиподрум Банкя в лицето на Мануела Георгиева за пълното съдействие от тяхна страна и желанието нещата да се случат по най-добрия начин.”

Началният час на концерта остава непроменен - 16:00 часа. Вратите отварят в 13:00 часа.

Бандите ще излязат на сцена в следния ред:

17.00 – SLADE

18.15 - SAXON

19.45 - MIKE & THE MECHANICS

21.15 - WHITESNAKE

23.00 - JUDAS PRIEST


ADSpot

Лимон
Възрастта на най-стария пенис в света е 100 млн., години, той принадлежи на плодовидия фосилизиран остракод, намерен скоро при разкопки в Бразилия.