Новини
Хотели и хижи boo.bg
Новини
Хотели и хижи


Lord of the Dance идват отново в България

28 Юни 2011 | Събития

Световноизвестните Lord of the Dance
Почитатели у нас на легендарното танцово шоу на Michael Flatley - Lord of the Dance ще могат да се насладят отново на уникални танци, тъй като България отново е включена и в тазгодишното турне на артистите.

Този път ирландците ще гостуват за един ексклузивен концерт в София на 2 ноември 2011 г. в зала 1 на НДК. Билетите за концерта на Lord of the Dance са в продажба от днес и могат да бъдат закупени от Билетен център НДК и разпространителската мрежа на Eventim на цени от 30 до 80 лв и ВИП места от 100 лв.

През лятото на 2010 година най-голямото пътуващо танцово шоу Lord of the Dance постави своеобразен рекорд по гледаемост у нас - 22 000 човека в 4 български града посетиха осемте концерта на феноменалните ирландци и аплодираха със сълзи на очи вълнуващата актьорска игра и майсторските танцови умения на внушителната трупа от над 80 човека на сцената.

Характерната хореография, представяща едновременно модерни елементи и класически ирландски танци, пищната сценография, впечатляващите светлинни ефекти и драматичната музика на Ронан Хардиман. Всичко това превръща Lord of the Dance в един незабравим спектакъл, който оставя у зрителите желание да бъде гледан още и още...

Създадено от Майкъл Флетли през 1996 г. шоуто Lord of the Dance вече 14 години е ненадминато в света по мащаби, зрелищност и продажби. Видяно от повече от 50 милиона души в 60 държави на всички континенти.

ADSpot

Лимон
Във веждата има средно около 550 косъма.