Новини
Хотели и хижи boo.bg
Новини
Хотели и хижи


Lady GaGa идва за концерт в България?

23 Януари 2010 | Събития

Една от най-нашумелите поп певици Лейди ГаГа (Lady Gaga)
Една от най-нашумелите звезди в световната поп култура може да посети България в най-скоро време.

Става дума за скандалната Lady GaGa, която е сред най-желаните посетители на тазгодишния Ловеч Парти Фест. След като през миналите четири издания на шоуто, градът бе посетен от такива имена като Ja Rule, W.A.S.P, Supermax, Europe, сега от управата са се наели с още по-амбициозната задача да организират нейн концерт у нас, съобщава Ловеч Нюз.

Финансовите изисквания на Lady GaGa са доста високи, но местният бизнесмен и бос на Литекс Гриша Ганчев е обещал да спонсорира събитието. Петият Ловеч Парти Фест се очаква през май, като друго споменавано име за участие в петдневната фиеста е това на рапъра The Game.

И ако тези новини наистина бъдат потвърдени, то безспорно градът на люляците ще бъде тесен да побере всички желаещи да видят на живо хитовата изпълнителка, още повече, че традиционно фестът е абсолютно безплатен...

ADSpot

Лимон
В окръг Джаспър, Алабама, мъжът има пълно право да налага половинката си с пръчка, но само при условие, че диаметърът на тоягата на превишава диаметъра на показалеца на съпруга.