Новини
Хотели и хижи boo.bg
Новини
Хотели и хижи


July Jazz Smolyan 2011 отново събира меломани под звездите

06 Юли 2011 | Събития

Jazz under the stars
За шеста поредна година връх Перелик ще бъде домакин на Международния етно-джаз фестивал “JULY JAZZ SMOLYAN 2011”. Тази година фестивалът ще се проведе на 30 юли, съобщиха организаторите. Малък на години, но голям на талант и богат откъм програма се очертава “JULY JAZZ Smolyan” тази година.

За разлика от предишни издания, сега той ще се концентрира в един единствен ден - 30 юли и отново на връх Перелик. Фестивалът, който ще събере българските меломани ще мине под наслова „За по-разумно и екологично съществуване”. Сцената е част от красива зидана къща на повече от 150 г., реновирана само с природни материали. Сламените заграждения на върха, които ще пазят участници и публика от вятъра, после ще бъдат разпилени в „коловозите”, оставени от някогашните военни машини, за да подпомогнат специално култивирания разсад на тревата-килим, която вирее на върха.

За участие в програма тази година специално пристига майсторът на барабаните Ралф Питърсън, Джуниър; магнетичната Мирослава Кацарова в компанията на Живко Петров, Веселин Веселинов – Еко и Димитър Семов; голямото китарно трио на България – Иван Лечев, Цветан Недялков и Веселин Койчев; децата-вундеркинди „Карандила Джуниър”. Събитието ще бъде под почетния патронаж на Н.Пр. Джеймс Уорлик – посланик на САЩ в България. По негова покана сред гостите на фестивала ще бъдат и много дипломати и общественици. Организатори на фестивала са Фондация „Джулай Джаз” и СТЦ „Перелик”, с подкрепата на Посолството на САЩ в България.

ADSpot

Лимон
Жените, които четат любовни романи, правят секс два пъти по-често