Новини
Хотели и хижи boo.bg
Новини
Хотели и хижи


House of Pain идват в България!

03 Юни 2011 | Събития

House of Pain
Култовата американска хип-хоп група House of Pain ще пристигне за първи път в оригиналния си състав в България. Концертът ще се състои на 5 юли от 20:00 часа в клуб Pork Pie в Борисовата градина в София.
С шоуто на House of Pain ще приключи втората серия от национални пре-партита под надслов Show Your Spirit!, с които организаторите на Spirit Of Burgas 2011 и Строежа подгряват феновете за тазгодишното издание на фестивала в Бургас.

Билетите за концерта на House of Pain в клуб Pork Pie на 5 юли са на цена от 30 лв. и влизат в продажба от 6 юни в мрежата на Eventim. Пропуските ще бъдат в ограничен брой - едва 2 000. В деня на събитието билетите ще се продават на цена от 35 лв.
Един от основните двигатели на House of Pain - Everlast, бе сред хедлайнерите на Spirit Of Burgas 2010, но поради заболяване, гигът му бе отменен в последния момент. House of Pain пристигат у нас в оригиналния си състав, подкрепени от лайф банда с барабани, китара, бас и клавишни.
Spirit Of Burgas 2011 ще се проведе на 12, 13 и 14 август на Централния плаж в Бургас. Сред засега обявените музиканти, които ще вземат участие във фестивала, са Moby, Skunk Anansie, Deftones, DJ Benga, H.M.S.U., Scratch Perverts, Skindred, Illmate и др.ADSpot

Лимон
На 01.01.1907 тогавашният президент на Щатите Теодор Рузвелт си стиснал ръка с 8,513 души.