Новини
Хотели и хижи boo.bg
Новини
Хотели и хижи


HOPE Music Festival ще се проведе от 24 май до 5 юни

12 Май 2011 | Събития

пънк-ска банди Уикеда
Казанлък приема цяла банда от най-актуалните български музиканти за нов 2-седмичен фестивал - HOPE Music Festival.

От 24 май до 5 юни на сцената на фестивала ще се качат The Pomorians, Уикеда, Остава, Ogi23, Last Hope, Default, PIF, Young BB Young feat. 100 Kila и много други. Водещи на фестивала ще бъдат Янко Бреков (Artery, The Pomorians), Сърмата Хари (Surmata Harry's Coptor Mix, Skoda) и Александър Първанов (Vendetta, Brothers in Blood).

HOPE Music Festival ще бъде в парк "Розариум” в центъра на Казанлък и съвпада с традиционния за региона Празник на розата, който всяка година води в града хиляди туристи от страната и чужбина.

Придържайки се към името на фестивала - "Home Of Positive Emotions" (HOPE), организаторите застават и зад добрите екологични практики – всичко, използвано по време на събитието ще бъде рециклирано.

Различни атракции и уоркшопове ще забавляват посетителите на града дори и през деня - школа по изкуствата, щанд за правене на украшения от боклуци, аниматори, татуировкии, пункт за обучение на доброволци от Червения кръст и т.н.

"В Казанлък всеки концерт се превръща в незабравим купон. Имайки предвид и факта, че по това време в града ще има хиляди гости от страната и чужбина, сме се постарали да задоволим всякакви вкусове с различните тематични вечери – хип-хоп вечер, ска, пънк, алтърнатив, реге, рок, хеви метъл, фюжън, джаз, DJ-вечер – за всекиго по нещо!” – твърдят организаторите.

Билетите за фестивала вече се продават в мрежата на Ticketsream и са на символични цени - 3 лв. за еднодневен билет, 10 лв. за 6-дневен билет и 20 лв. за билет за всички дни от фестивала.


ADSpot

Лимон
Кокошките не могат да преглъщат когато са с главата надолу.