Новини
Хотели и хижи boo.bg
Новини
Хотели и хижи


Gipsy Project на Теодосий Спасов в Сцена Академия!

08 Декември 2009 | Събития

Невероятния Теодосий Спасов с музикантите от последния му проект Gipsy Project
Един от най-обичаните музиканти на България - Теодосий Спасов, ще представи зашеметяващия "Gipsy Project" в "Сцена Академия". Безграничните възможности на фантазията му ще са подкрепени от ромски виртуози и симфоничен оркестър. Освен вдъхновяващите изпълнения на кавал, публиката ще има възможността да чуе и вокалните заложби на ненадминатия музикант.

Красивите джаз теми, преплетени с ромски ритми и класически хармонии, са поредният новаторски експеримент на Теодосий. Интерес за всеки меломан е и фактът, че "Gipsy Project" не се вмества в никой от традиционните жанрове, които сме чували досега.

Редом с Теодосий Спасов на сцената ще излязат и ромските музиканти Пейо Пеев - гъдулка, Атешхан Юсеинов - тамбура, Митко Кунчев - тарамбука и Ачко Маринов - акордеон и вокал, както и младежка филхармония "София".

Събитието е на 14 декември от 19 часа в залата на "Сцена Академия" на ул. "Оборище" № 17 и ще се осъществи с любезната подкрепа на фондация "Америка за България".

Билети: на касите на "Сцена Академия", зала "България" и онлайн на www.tickets-bg.com.

ADSpot

Лимон
Според законите Тенеси е рай за чревоугодниците. Там е позволено да се яде всичко, което човек удари със собствения си автомобил на пътя.