Новини
Хотели и хижи boo.bg
Новини
Хотели и хижи


Dj Tarkan представя 6 часов сет посветена на зависимостите в обществото

03 Декември 2009 | Събития

Световноизвестният турски Dj Tarkan
На 1 декември 2009 г., столичани осъмнаха с уникална плакатна изложба на жълтите павета, срещу градинката "Кристал". Изложбата е част от проекта "Drugness Release Party", с участието на най-популярния турски Dj - Dj Tarkan.

Световноизвестният DJ ще представи българския сингъл „Dragness" в рамките на 6 часовия си сет, в клуб Червило, на 5 декември. Зад проекта „Drugness" стои името на Михаил Вучков, който си поставя за основна цел да фокусира общественото внимание към различните зависимости в съвременното общество.

„Ангажирането на парчето „Drugness" със социална кауза, е най-прекият начин моето послание да достигне до младите хора в България, които най-често са подвластни на различни зависимости", споделя Михаил Вучков, автор на сингъла. И допълва, че до сега на този проблем не се обръща нужното внимание, тъй като от много време насам зависимостта към алкохола, цигарите и наркотиците, далеч не са единствените зависимости, които могат да променят в негативна посока живота на един човек.

Зад океана от години съществуват различни организации, които се опитват да предупредят обществото за опасността да се окаже зависимо от интернет, мобилните комуникации или пазаруването, дори към илюзорната представа за света, в който живеем, показвана ни във филми, списания и телевизия. Това вдъхновява Михаил да измисли думата "Drugness", която иначе не съществува в английския език. По този начин той дава своето определение за всички тези зависимости в съвременния живот.

Представянето на сингъла "Drugness" включва оригинални визуални и мултимедийни решения, на които феновете на хаус музиката у нас, ще могат да се насладят в петък вечер.

ADSpot

Лимон
Процентът успешни мисии до Марс през 60-те и 70-те години е около 48%