Новини
Хотели и хижи boo.bg
Новини
Хотели и хижи


DARK TRANQUILLITY с концерт в София на 20 май

19 Май 2011 | Събития

Шведите Dark Tranquillity
DARK TRANQUILLITY с концерт в София на 20 май - организиран от радио ТАНГРА МЕГА РОК

Едни от пионерите на легендарната шведска дет метъл сцена – DARK TRANQUILLITY най-после ще свирят за първи път в България.

Емблематичният мелодичен гьотеборгски дет метъл саунд ще разлюлее новооткрития столичен клуб Mixtape 5 (в подлеза зад НДК, под Моста на влюбените), получил бойното си кръщене на 15 март с концерта на D.R.I.

БИЛЕТИТЕ тръгват в продажба от понеделник- 21 март,както следва

35 лв – промоционални, първите 100;
40 лв – редовна цена,
45 лв – в деня на концерта.

Продажбата ще бъде преустановена при достигане на 600 билета, за удобство на зрителите.

Предстои да бъде обявена и българската подгряваща банда.

Концертът на DARK TRANQUILLITY в София на 20 май е част от късо турне от 5 дати на Балканите – в Румъния, Турция, 2 в Гърция и У НАС.

DARK TRANQUILLITY се събират през 1989 в Гьотеборг и заедно с In Flames и At The Gates са основните създатели на легендарния шведски мелодичен дет метъл. До днес, те са една от най-стабилните и дълголетни групи в жанра, с легиони от фенове по целия свят.

През 2009 DARK TRANQUILLITY отбелязаха 20-тия си юбилей с двойното DVD/CD издание ‘Where Death Is Most Alive’ – незабравимо изживяване, качило се до #1 в шведската класация за DVD.

Година след това, групата издаде 9-тия си студиен албум ‘We Are The Void’ – приет горещо и от феновете и от критиката, като не пропусна да поднесе и изненади с някои блек метъл, траш и готик елементи.
Сега DARK TRANQUILLITY ще се изправят за първи път пред българските си фенове на 20 май.ADSpot

Лимон
Най-използваните четки за зъпи са със син цвят.