Новини
Хотели и хижи boo.bg
Новини
Хотели и хижи


Cinderella и Mr.Big с концерт в София на 15 юни

09 Март 2011 | Събития

Рок легендите Mr.Big
За първи път в историята си две от най-известните рок банди Cinderella и Mr. Big ще забият на една сцена, и то точно в София.

Голямото събитие ще се състои в столичния Зимен дворец на 15 юни по покана на "Лауд Консертс". Визитата на рокаджиите беше обявена преди седмици, но като два отделни гига, организирани от различни фирми, които бяха резервирали една и съща зала - "Христо Ботев". В крайна сметка в София отново ще се пише история с общия концерт на Cinderella и Mr.Big, които пристигат в оригиналните си състави. Ще бъдат обявени скоро и подгряващи банди.

Билетите вече са в продажба на цена от 50 лева, като в деня на събитието ще струват 60 лв. Закупените до този момент билети за съответните концерти, които първоначално бяха обявени по отделно, ще важат без презаверка за шоуто в "Зимния дворец на спорта" на 15 юни.

Cinderella, които ще гостуват за първи път в България по повод 25 години от рилийза на дебютния им студиен албум Night Songs, идват в състав: Tom Keifer (вокал и китара), Eric Brittingham (бас), Jeff LaBar (китара) и Fred Coury (ударни).

Mr.Big също ще пристигнат в София в оригинален състав. Втората визита на Eric Martin (вокал), Paul Gilbert (китара), Billy Sheehan (бас) и Pat Torpey (барабани) у нас е в рамките на световното им турне Mr. Big Around The World 2011 по случай първия студиен албум, записан от оригиналните членове на Mr.Big, от 14 години насам - "What If...".

ADSpot

Лимон
Комикс геройнята Жената Чудо е създадена от Уилям Марстън, които също изобретява детектора на лъжата.